سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

هشدار ایران به تروئیکای اروپایی درباره تشدید تنش هسته‌ای

معاون وزیر امور خارجه ایران با انتقاد از اقدامات سه کشور اروپایی عضو برجام، تأکید کرد پنجره دیپلماسی همچنان باز است و مذاکره راه‌حل مؤثرتری خواهد بود.

سعید خطیب‌زاده
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه ایران  روز جمعه در گفت‌وگو با شبکه المیادین ضمن هشدار به سه کشور اروپایی عضو برجام (فرانسه، آلمان و انگلیس) اعلام کرد: تروئیکا با اقدامات خود بهانه‌ای برای تشدید تنش فراهم می‌کند و این کشورها باید جانب احتیاط را رعایت کنند.

او با اشاره به موضع ایران درباره آینده برجام گفت: پنجره دیپلماسی همچنان باز است و راه‌حل‌های دیپلماتیک همیشه اثربخش‌تر خواهند بود.

این اظهارات در شرایطی مطرح شد که شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های ایران را رد کرد. در صورت عدم دستیابی به توافق، تحریم‌های سازمان ملل از ۲۸ سپتامبر مجدداً فعال خواهد شد؛ تحریم‌هایی که به گفته مقامات ایرانی، اثر روانی آن بیش از جنبه اقتصادی است.

کاظم غریب‌آبادی، دیگر معاون وزیر امور خارجه ایران، نیز تأکید کرده است که تعاملات و گفت‌وگوهای دیپلماتیک در روزهای آینده با طرف‌های مختلف ادامه خواهد یافت و هیچ‌گاه درِ دیپلماسی بسته نمی‌شود.

خطیب‌زاده در جمع خبرنگاران در ژنو نیز اقدام اروپا برای استفاده از مکانیزم ماشه (Snapback) را سیاسی و اشتباه در چندین سطح دانست و افزود: «ادامه این مسیر، سطح غیرقابل پیش‌بینی بودن اوضاع را به حداکثر خواهد رساند و مسئولیت هرگونه خطر احتمالی با خود اروپایی‌ها خواهد بود.»

وی همچنین شرط دسترسی دوباره آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تأسیسات هسته‌ای ایران را حل‌وفصل تنش‌های موجود دانست و گفت: «حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران واقعیت‌ها را تغییر داده است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه