English

حضور کروبی، خاتمی و ناطق نوری در نشست خصوصی کرباسچی

پنجشنبه شب جمعی از چهره‌های شناخته‌شده روحانی و سیاسی در منزل غلامحسین کرباسچی گرد هم آمدند.

غلامحسین کرباسچی
به گزارش خبرگزاری موج

، پنجشنبه شب منزل غلامحسین کرباسچی میزبان جمعی از چهره‌های برجسته روحانی و سیاسی بود. در این نشست، شخصیت‌هایی چون مهدی کروبی، علی‌اکبر ناطق نوری، سید محمد خاتمی، عبدالله نوری، مسیح مهاجری و شماری دیگر حضور داشتند.

مهدی کروبی در سخنانی به بیان خاطراتی از مبارزات پیش از انقلاب، انتخابات سال ۱۳۸۸ و سال‌های حصر خانگی خود پرداخت و نسبت به شرایط کنونی کشور اظهار نگرانی کرد.

در ادامه، مسیح مهاجری با طرح پرسش‌هایی درباره راه‌های عبور از مشکلات جاری، بر لزوم نقش‌آفرینی فعال‌تر چهره‌های حاضر تاکید کرد.

سید محمد خاتمی نیز در سخنانی با تقدیر از تلاش‌ها و نقش مهدی کروبی در تحولات قبل و بعد از انقلاب، او را یکی از سرمایه‌های ارزشمند کشور نامید.

در این میان، علی‌اکبر ناطق نوری در جلسه سکوت خود را نشکست و بنا بر اظهار حاضران، معتقد بود توصیه برای اصلاح امور کشور گوش شنوایی ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه