English

بقایی:

حمله به قطر زنگ خطر برای تمامی کشورهای اسلامی است

سخنگوی وزارت خارجه ایران در اجلاس اضطراری دوحه هشدار داد که عدم مهار رژیم صهیونیستی می‌تواند حملاتی مشابه تجاوز اخیر به قطر را در دیگر کشورهای منطقه تکرار کند.

حمله به قطر زنگ خطر برای تمامی کشورهای اسلامی است
به گزارش خبرگزاری موج

،  اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با هشدار نسبت به پیامدهای بی‌توجهی به اقدامات رژیم صهیونیستی گفت: در صورتی که کشورهای اسلامی نسبت به مهار این رژیم اقدام قاطع نکنند، حملاتی مشابه تجاوز اخیر به قطر می‌تواند در هر نقطه دیگری از منطقه رخ دهد. این اظهارات در حاشیه اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی و عربی که طی دو روز گذشته در دوحه و با حضور گسترده رهبران و مقامات ارشد منطقه برگزار شد، مطرح گردید.

هدف این نشست، بررسی تحولات اخیر به‌ویژه ادامه جنایات اسرائیل در غزه و حمله بی‌سابقه این رژیم به خاک قطر بود. به گفته بقائی، برنامه اجلاس از بعدازظهر روز یکشنبه با نشست وزرای امور خارجه آغاز شد و میزبان آن، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، اقدام اسرائیل علیه کشورش را نقض صریح حقوق بین‌الملل دانست.

در جریان این نشست، پیش‌نویس بیانیه نهایی در میان اعضا توزیع و مواضع مختلف کشورها بیان شد. بقائی همچنین به دیدارهای متعدد سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه کشورهایی چون پاکستان، لبنان، سومالی، مصر و چند کشور دیگر اشاره کرد که در آن‌ها علاوه بر بررسی روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای از جمله توقف نسل‌کشی در غزه و حمایت از مردم فلسطین مورد بحث قرار گرفت. وی افزود: نشست سران که امروز برگزار شد،

کمتر از یک هفته پس از حمله به قطر، حاوی پیامی روشن از درک خطرات توسعه‌طلبی اسرائیل توسط کشورهای اسلامی و عربی است. به گفته این دیپلمات ایرانی، تغییر رویکرد از بیانیه‌های سیاسی به اقدامات عملی، کلید مهار تجاوزات رژیم صهیونیستی و پاسداری از امنیت و ثبات غرب آسیا خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه