سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

عراقچی خبر داد:

پیام پزشکیان به امیر قطر و پایان یک سوءتفاهم مهم

وزیر امور خارجه ایران، با اشاره به انتقال پیام شفاهی رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان به امیر قطر، اعلام کرد سوءتفاهم به‌وجود آمده پس از حادثه پایگاه العدید کاملاً با سفر اخیر به دوحه رفع شده است.

سید عباس عراقچی - وزیر امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق» قطر جزئیات دیدار مهم خود با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر ، را تشریح کرد.

او گفت: در این دیدار، پیام شفاهی رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان را منتقل کردم و مذاکرات بسیار مهم و تأثیرگذاری داشتیم.

عراقچی تأکید کرد: در این رایزنی‌ها، روابط دوجانبه ایران و قطر و سوءتفاهم اخیر ناشی از حملات ایران به پایگاه العدید، در پی اقدام آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای ایران، به‌صورت کامل بررسی و حل‌وفصل شد. وی افزود: هیچ اختلافی میان دو کشور وجود ندارد و فضای گفت‌وگو بسیار مثبت بود.

وزیر خارجه ایران همچنین به مذاکرات جداگانه خود با شیخ محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، اشاره کرد و گفت: این گفت‌وگوها ثمربخش، جدی و مفید بود و از مسائل دوجانبه تا تحولات منطقه را در بر گرفت.

به گفته عراقچی، طرفین درباره راهکارهای دستیابی به ثبات منطقه‌ای و ازسرگیری گفت‌وگوهای میان کشورهای منطقه برای همکاری در برابر سلطه‌طلبی و تجاوزگری رژیم اسرائیل توافق‌نظر داشتند.

وی همچنین پرونده هسته‌ای ایران را یکی از محورهای اصلی رایزنی با مقامات قطری دانست و افزود: «آخرین تحولات هسته‌ای را تشریح کردم و از دیدگاه‌های سازنده دوستان قطری بهره‌مند شدیم. گفتمان مستمر ما با قطر، پایه‌ای مهم برای تعاملات منطقه‌ای است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه