English

پزشکیان:

ایران و پاکستان دوست روزهای سخت یکدیگر هستند

در جریان سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان، مسعود پزشکیان و آصف علی زرداری بر عزم جدی دو کشور برای گسترش همکاری‌ها و حمایت متقابل در شرایط دشوار تأکید کردند.

ایران و پاکستان دوست روزهای سخت یکدیگر هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان در آخرین بخش از سفر به پاکستان، شامگاه یکشنبه ۱۲ مرداد با آقای آصف علی زرداری رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار با قدردانی از حمایت‌های دولت و ملت پاکستان از جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ایران و پاکستان نشان دادند که به عنوان دو ملت و کشور اسلامی، دوست روزهای سخت یکدیگر هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه سران ایران و پاکستان برای گسترش روابط در همه عرصه‌ها عزم جدی دارند، دیدارها و رایزنی‌های انجام شده در جریان این سفر را در راستای تحقق این هدف مؤثر و مفید ارزیابی کرد.

پزشکیان اشتراکات تاریخی، فرهنگی و اعتقادی و ظرفیت‌های مکمل و متقابل دو ملت ایران و پاکستان را بستری بسیار مساعد برای تسهیل مسیر مورد نظر دو کشور برای تقویت و تعمیق تعاملات عنوان و تصریح کرد: کافی است زمینه فعالیت و همکاری مردم و فعالان بخش خصوصی دو کشور را تسهیل کنیم تا شاهد افزایش مستمر تعاملات فیمابین و تأمین منافع متقابل باشیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به مواضع مشترک دو کشور در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه گفت: ایران و پاکستان تاکید دارند که باید اقدامات موثرتری برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی صورت گیرد و انسجام و وحدت کشورهای اسلامی در این راستا بسیار مؤثر خواهد بود.

رئیس جمهور پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به حمایت‌های کشورش از جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: ما ایران را برادر خود می‌دانیم و باور داریم که باید همه تلاش خود را برای توقف جنایات اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه و تنش‌آفرینی او در منطقه به کار بگیریم.

آصف علی زرداری در ادامه با اشاره به تمایل کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ایران و پاکستان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای گسترش همکاری‌های فیمابین دارند و توافقات حاصل شده در این سفر، گامی رو به جلو در زمینه تقویت تعاملات دو کشور محسوب می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه