English

بیمه سهام، ابزار جدید دولت برای حمایت از بورس

سخنگوی دولت گفت: با اجرای طرح بیمه سهام، حمایت حقوقی‌ها و تزریق نقدینگی، دولت به تقویت بازار بورس و حمایت از سهامداران اقدام کرده است.

بیمه سهام، ابزار جدید دولت برای حمایت از بورس
به گزارش خبرگزاری موج

،  فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت درباره دلایل بازگشایی بورس پس از جنگ و حمایت‌های انجام‌شده از بازار گفت: در ایام جنگ بورس تعطیل بود. بعد از جنگ با توجه به اینکه باید فعالیت‌های اقتصادی کشور باید به شرایط عادی برمی‌گشت و فعالان بازار مایل به دسترسی به نقدینگی خود در بازار سهام بودند، با موافقت شورای‌عالی بورس، فعالیت بورس از سر گرفته شد.

سخنگوی دولت همچنین درباره بسته‌های حمایتی طراحی‌شده برای حمایت از بازار و سهامداران نیز گفت: حمایت سهامداران حقوقی بزرگ و نظام بانکی، تزریق نقدینگی به بازار برای کاهش صف‌های فروش و اجرای طرح بیمه سهام جز اقداماتی بود که در راستای حمایت صورت گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه