بقائی:

همدستی برخی کشورهای غربی در نسل‌کشی فلسطینی‌ها نهادینه شده است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، برخی کشورهای غربی و آمریکا را به همدستی نهادینه‌شده در نسل‌کشی فلسطینی‌ها متهم کرد و گفت: محو استعماری فلسطین با تایید و حمایت سیاستمداران بی‌اخلاق غربی در حال وقوع است.

اسماعیل بقایی + سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقایی در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و نقش آمریکا و برخی دیگر از دولت‌های غربی در نسل‌کشی، نوشت: «محو استعماری» فلسطین با رضایت و همدستی نهادینه‌شدهٔ برخی سیاستمداران و تصمیم‌گیران بی‌اخلاق آمریکایی/غربی در حال وقوع است.

وی افزود: چنین دولت‌های غربی، قطب‌نمای اخلاقی خود را از دست داده‌اند (علیرغم اعتراضات ملت‌هایشان نسبت به جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی) و به همین دلیل است که این‌گونه مطیعِ اسرائیلِ شده‌ و می‌توانند به سادگی تجاوزات آشکار آن را حمایت کرده و نسل‌کشی‌ آن را توجیه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه