سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس سازمان اداری و استخدامی:

تعطیلی چهارشنبه‌ها در کاهش مصرف آب و برق نقش موثری داشته است

رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: تعطیلی دستگاه‌های دولتی هرگز گزینه نخست دولت نبوده و ما مخالف توقف فوری فعالیت کارمندان هستیم. اما در شرایط حاد و اضطراری، مانند مصرف بالای آب و برق در تهران، این اقدام به‌عنوان یک راهکار کمک‌کننده در دستور کار قرار گرفت.

رفیع زاده معاون رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

​، علاءالدین رفیع‌زاده در جلسه مشترک با عباس علی آبادی، وزیر نیرو و مدیران ارشد صنعت آب و برق کشور که در شرکت توانیر برگزار شد، با اشاره به شرایط خاص مصرف انرژی در هفته‌های اخیر گفت: در ایام خاص سال، به‌ویژه در هفته های اخیر با گرمای شدید و افزایش مصرف همراه بود، نقش وزارت نیرو و زیرمجموعه‌های آن بسیار تعیین‌کننده بود و انصافاً دولت و این وزارتخانه عملکرد قابل قبولی داشتند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی افزود: هرچند با کمبودهایی در حوزه آب و برق مواجه بودیم و ناچار به اعمال برخی قطعی‌ها شدیم، اما این اقدامات با هدف پایداری خدمات به مردم انجام شد. امیدواریم با مدیریت بهتر و تدابیر مستمر وزارت نیرو، کشور از بحران‌ها و بلایا دور بماند.رفیع‌زاده درباره تعطیلی ادارات در هفته اخیر گفت: تعطیلی دستگاه‌های دولتی هرگز گزینه نخست دولت نبوده و ما مخالف توقف فوری فعالیت کارمندان هستیم. اما در شرایط حاد و اضطراری، مانند مصرف بالای آب و برق در تهران، این اقدام به‌عنوان یک راهکار کمک‌کننده در دستور کار قرار گرفت.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون رئیس جمهور در همین رابطه تصریح کرد: بررسی های وزارت نیرو نشان می دهد تعطیلی چهارشنبه گذشته نقش موثری در کاهش مصرف آب و برق داشته است و باتوجه به شرایط نگران کننده ذخایر آب و افزایش میزان تقاضای مصرف برق این تعطیلی ها در مدیریت وضع موجود نقش مثبتی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه