سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

قالیباف:

ایران به پیشرفت سریع برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام تعلیق همکاری سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس، اعلام کرد: تا زمانی که تضمین امنیت تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم نشود، این همکاری متوقف خواهد شد.

قالیباف
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی مجبور شدند در برابر دفاع مقتدرانه‌ نیروهای مسلح ایران که با پشتیبانی یکپارچه‌ مردم حمایت می شدند، بدون اینکه به اهداف راهبردی اعلام شده‌ خود دست یابند، حملاتشان را متوقف کنند.

وی افزود: ایران اسلامی با تکیه بر قدرت لایزال الهی به جنگ تحمیلی مبتنی بر فرهنگ حسینی چنان پاسخی به متجاوز داد که دشمن بداند نمی تواند با تحمیل جنگ و تهدید، صلح را به ملت بزرگ مسلمان و عاشورایی ایران تحمیل کند.

رئیس مجلس تاکید کرد: دشمن نه تنها از رسیدن به اهداف خود در توقف غنی سازی و محدودیت برنامه‌ موشکی ناکام ماند بلکه برای اولین بار زیرساخت های نظامی‌ و امنیتی کشور جعلی اسرائیل تخریب شد، تمام شهرهایش ناامن شدند، اسطوره‌ نفوذناپذیری گنبد آهنین فرو ریخت و با به نمایش درآمدن توان آفندی ایران در آخرین ضربه، ساکنان این سرزمین دیگر هیچ وقت خواب راحتی نخواهند کرد و امنیتی برای سرمایه گذاران و امیدی برای آینده‌ زندگی در این سرزمین اشغال شده، وجود نخواهد داشت.

وی افزود: آمریکا نیز که استقامت ملت ایران ‌را دید تلاش کرد با حمله‌ نمایشی، خود را از مخمصه نجات دهد و در قبال پاسخ متناسب ایران به مرکز فرماندهی پایگاه‌های نظامی خود در منطقه، آتش بس را پیشنهاد داده و پیگیری کند. همه‌ اینها درحالی است که ایران با خویشتنداری هنوز از همه‌ ظرفیت های خود از جمله «تاثیرگذاری بر اقتصاد انرژی دنیا» استفاده نکرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه