سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

جهان مانع از دستکاری حقایق توسط تجاوزگر شود

وزارت امور خارجه تاکید کرد: جهان باید مانع دستکاری حقایق توسط تجاوزگر شود! رژیم صهیونیستی نه تنها مرتکب تجاوز نظامی به ایران شده‌، بلکه جنگی را علیه حقیقت و وجدان بشری به راه انداخته است.

 وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، در پیام منتشره در صفحه وزارت امور خارجه در شبکه ایکس آمده است: جهان باید مانع از دستکاری حقایق توسط تجاوزگر شود! رژیم صهیونیستی نه تنها مرتکب تجاوز نظامی به ایران شده‌است، بلکه جنگی را علیه حقیقت و وجدان بشری به راه انداخته است.

"اسرائیل پوشش رسانه‌ای خارجی حملات موشکی ایران را ممنوع کرده است." چرا؟ برای پنهان کردن حقایق: در حالی که ایران دقیقاً اهداف نظامی را مورد هدف قرار می‌دهد، اسرائیل عمداً غیرنظامیان را می‌کشد و با هدف قرار دادن صدها شهروند ایرانی از جمله کودکان و تخریب بیمارستان‌ها، خانواده‌ها را دچار اندوهی بی‌پایان کرده است.

ایران از رسانه‌ای بین المللی برای افشای جنایت‌های جنگی اسرائیل دعوت کرده است. فراموش نکنید: این اسرائیل بود که این تجاوز بی‌دلیل را علیه ملتی صلح‌طلب آغاز کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه