سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پزشکیان:

کشور به پشتوانه مردم با هیچ مشکلی روبرو نمی‌شود

رئیس جمهور در هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید کرد.

هیات دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان  رئیس جمهور بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید کرد و گفت: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

گفتنی است که هیئت دولت صبح امروز  چهارشنبه  به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید و اظهار کرد: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر همراهی مسئولان با مردم یادآور شد: مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهادهای حمایتگری مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم وطنانمان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیازهای او را برطرف کنند. این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند که شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از اعلام همراهی و کمک کشورهای مختلف، به خصوص همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: وزرا تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشورها به خصوص کشورهای همسایه را دنبال کنند.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزرا اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیمات خود را بگیرد.

پزشکیان در پایان از تمامی مسئولان خواست که اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقامات ذیربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.

در این جلسه که تمامی اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور حضور داشتند، آخرین وقایع و اتفاقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس جمهور دستورات و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه