معاون نخست‌وزیر چین با معاون رییس‌جمهور ایران دیدار کرد

معاون نخست‌وزیر چین با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

ایران و چین
به گزارش خبرگزاری موج

، «دینگ شوئه‌شیانگ»، عضو کمیته دائمی دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و معاون نخست‌وزیر چین، در چنگ‌دو استان سی‌چوان با «حسین افشین» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری ایران که برای شرکت در دومین اجلاس تبادلات علمی و فناوری «ابتکار کمربند و جاده» در چین به سر می‌برد، دیدار و گفت‌وگو کرد.

براساس گزارش CGTN چین، دینگ شوئه‌شیانگ در این دیدار با تأکید بر این که «ایران کشوری با اهمیت منطقه‌ای و بین‌المللی است و چین و ایران دوستان و شرکای خوبی برای یکدیگر محسوب می‌شوند»، گفت: چین مایل است به اتفاق ایران، تحت هدایت اجماع مهم سران دو کشور، برنامه جامع همکاری چین و ایران را به‌طور مؤثر اجرایی کند، همکاری‌های باکیفیت در ساخت «ابتکار کمربند و جاده» را ارتقا بخشد، پتانسیل همکاری در حوزه علم و فناوری را بیش‌تر شکوفا سازد، محتوای مشارکت راهبردی جامع چین و ایران را غنی‌تر کند و منافع ملموس بیشتری برای مردم دو کشور به ارمغان آورد.

« حسین افشین » نیز در این ملاقات اظهار داشت که دوستی ایران و چین دیرینه و مستحکم است و ایران به توسعه روابط با چین اهمیت بالایی قائل است.

وی افزود: ایران مایل است با چین در تقویت ارتباطات مردمی، اجرای برنامه جامع همکاری و پیشرفت جدید در همکاری‌های علمی و فناوری، همکاری نزدیک داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه