English

آزادی دو ایرانی زندانی در عربستان با پیگیری وزارت خارجه

با تلاش‌های دستگاه دیپلماسی، دو شهروند ایرانی بازداشت‌شده در مدینه از زندان‌های عربستان آزاد شدند.

آزادی دو ایرانی زندانی در عربستان با پیگیری وزارت خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، «مجتبی شصتی کریمی» ­مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در عربستان حضور دارد، روز پنجشنبه اعلام کرد: آقایان قاسمیان و ندیمی، ۲ شهروند بازداشت شده کشورمان در مدینه منوره، آزاد شدند.

شصتی کریمی با اشاره به تلاش‌های فشرده وزارت امور خارجه با هماهنگی سازمان حج و زیارت برای پیگیری وضع این ۲ تبعه ایرانی افزود: این پیگیری‌ها در ساعات اولیه بامداد امروز به آزادی آنان، منجر شد. 

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه یادآور شد: دستگاه سیاست خارجی در چارچوب وظائف ذاتی‌اش برای حمایت از اتباع ایرانی در هر جای جهان؛ از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کند.

او همچنین گفت: وزیر امور خارجه، هم در چارچوب حمایت از اتباع و هم از حیث صیانت از روابط ایران و عربستان، اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشت.

این مقام وزارت خارجه ایران، آزادی این شهروند ایرانی را مرهون تلاش جمعی سفارت و سرکنسولگری ایران در ریاض و جده و نیز سازمان حج و زیارت دانست.

کریمی همچنین از همکاری خوب مراجع ذی‌صلاح عربستانی در این زمینه، قدردانی کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه