مسئول کمیته ادیان الهی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره):
صمیمیت ادیان الهی باید الگویی برای جهانیان باشد+ فیلم
مسئول کمیته ادیان الهی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) گفت: اگرچه همایشها و نشستهایی در برگزار میشود، اما تجربه کمیته ادیان الهی در سالهای اخیر نشان داده که صمیمیت و صفای میان اعضا، فراتر از تشریفات اداری است و باید به عنوان یک الگوی عملی به جهانیان معرفی شود.

، محمدرضا موحدی، مسئول کمیته ادیان الهی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) با اشاره به حضور اقلیتهای دینی در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، اظهارداشت: حضور نمایندگان ارامنه، آشوریان، زرتشتیان و دیگر پیروان ادیان الهی در این مراسم، نمادی از همبستگی و همدلی پیروان ادیان توحیدی در ایران است.
وی با استناد به آیهای از قرآن کریم با مضمون «قُلْ تَعَالَوْا إِلَىٰ کَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمْ» اظهار کرد: پیام اسلام دعوت به وحدت بر مبنای اشتراکات بنیادین مانند توحید و یکتاپرستی است. این نگاه راهبردی میکوشد از حداقل اشتراکات برای رسیدن به حداکثر وحدت بهره گیرد.
موحدی افزود: پیامبران الهی، حلقه اتصال همه ادیان توحیدی هستند. قرآن کریم به صراحت میفرماید که میان پیامبران تفاوتی وجود ندارد و همه آنان برگزیدگان خداوند و راهنمایان بشر بودهاند. در ادعیه اسلامی نیز به پیامبران بزرگ مانند موسی (ع)، عیسی (ع) و محمد (ص) درود فرستاده میشود.
بیشتر بخوانید:
بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) در کنیسه یوسف آباد
وی با تأکید بر اهمیت تقویت صمیمیت میان پیروان ادیان الهی گفت: اگرچه همایشها و نشستهایی در این زمینه برگزار میشود، اما تجربه کمیته ادیان الهی در سالهای اخیر نشان داده که صمیمیت و صفای میان اعضا، فراتر از تشریفات اداری است و باید بهعنوان یک الگوی عملی به جهانیان معرفی شود.
موحدی هشدار داد: دشمنان خدا در طول تاریخ همواره در پی اختلافافکنی میان موحدان بودهاند؛ گاه با تحریک یهودیان علیه مسلمانان، یا مسیحیان علیه سایر ادیان. در حالیکه چنین تنشهایی هیچ جایگاهی در مبانی اصیل دینی ندارند.
وی در پایان تصریح کرد: وحدت پیروان ادیان الهی باید بر مبنای توحید، نفی سلطهجویی و احترام متقابل شکل گیرد. علمای ادیان، متفکران و دانشگاهیان باید با نگاهی راهبردی، مسیر گفتوگو، همکاری و همدلی را با جدیت دنبال کنند.
ارسال نظر