سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس مجلس:

سوم خرداد نقطه عطفی برای ایران عزیز بود

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بدون شک سوم خرداد نقطه عطفی برای انقلاب اسلامی برای ایران عزیز ما در طول تاریخ بوده و خواهد بود.

قالیباف
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نهمین همایش بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر که در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد، گفت: در جلساتی که متخصصین حضور دارند ما از منظر مدیریتی به مسائل ورود می‌کنیم و چندان به جزئیات وارد نمی‌شویم و می‌گویم به آن بخش از ماجرا توجه داریم که قوانین مرتبط را با دقت و درستی بر اساس تشخیص علمی به علاوه تصمیم سیاسی به یک تصمیم حکیمانه برسانیم که قدرت حل مسأله داشته باشد.

وی در همین رابطه افزود: تشخیص مسائل به شکل علمی مراجع خاص خود را دارد و شاید بیشترین نقش امثال من به این منظور است که بتوانیم تنظیم‌گری را در حوزه تصمیم سیاسی و در بخش حکمرانی موضوع به سرانجام برسانیم.

رئیس مجلس با اشاره به چهارم خرداد که به نام مردم دزفول روز مقاومت نامگذاری شده است، خاطرنشان کرد: روز مردم شهید پرور دزفول است و باید به این مردم مقاوم تبریک بگوییم، مدیون این مردم هستیم و من روزهای جوانی‌ام را در آنجا سپری کردم، دیدم که موشک‌های چند متری در کوچه‌های تنگ دزفول اصابت می‌کرد و چگونه مردم دزفول در برابر این حمله‌ها مقاومت کردند.

قالیباف همچنین با اشاره به سوم خرداد بیان کرد: بدون شک سوم خرداد نقطه عطفی برای انقلاب اسلامی برای ایران عزیز ما در طول تاریخ بوده و خواهد بود. در مسجد خرمشهر حضور یافته بودم و گفتم روزهایی را گذرانده‌ایم که ابتدایی‌ترین امکانات را برای دفاع مقدس نداشتیم، تحریم در آن زمان به شکلی بود که حتی سیم خاردار که ساده‌ترین امکان بود را به ما نمی‌فروختند.

وی تصریح کرد: نمی‌خواهم وارد این بحث شوم که البته ماهیت تحریم‌های آن زمان با ماهیت تحریم‌های دوره فعلی تفاوت‌های بسیاری دارد اما می‌خواهم بگویم که وقتی ما در حد یک اسلحه سبک تحریم بودیم، اما ۱۸ ماه بعد قدرت یافتیم که خونین شهر عزیز را از دست دشمن بعثی که شرق و غرب عالم آن را حمایت می‌کردند؛ پس بگیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه