English

معاون رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس:

برنامه های سوم خرداد با شعار "ما فاتحان قله ایم" برگزار می شود

معاون رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: برنامه های سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر با شعار «ما فاتحان قله ایم» برگزار می شود.

برنامه های سوم خرداد با شعار "ما فاتحان قله ایم" برگزار می شود
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، علی‌اصغر جعفری، معاون رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در نشست خبری که امروز به مناسبت سالروز گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، اظهار داشت: سوم خرداد، نماد اقتدار ملی، ایمان راسخ، شجاعت رزمندگان و وحدت بی‌نظیر مردم ایران در برابر دشمن متجاوز است.

وی افزود: آزادسازی خرمشهر تنها یک پیروزی نظامی نبود، بلکه یک نقطه عطف تاریخی در دفاع مقدس بود که توانست هیمنه دشمن و حامیان بین‌المللی‌اش را در هم بشکند. این عملیات، جلوه‌ای از همدلی، مقاومت و ایثار ملت ایران است که باید به‌طور ویژه به نسل‌های آینده منتقل شود.

جعفری با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای گرامیداشت این روز، گفت: امسال با شعار «ما فاتحان قله‌ایم» بیش از ۲ هزار برنامه فرهنگی، هنری و آموزشی در سراسر کشور برگزار خواهد شد. محور این برنامه‌ها تبیین دستاوردهای عملیات بیت‌المقدس، تجلیل از مقام شهدا، جانبازان و ایثارگران و روایتگری از حماسه سوم خرداد خواهد بود.

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد: آزادسازی خرمشهر یک حماسه کم‌نظیر در تاریخ معاصر ایران است و هر ساله باید با شکوه و انسجام بیشتری گرامی داشته شود. انتقال این مفاهیم به نسل جوان وظیفه‌ای ملی است و همه دستگاه‌ها باید در این مسیر همکاری و مشارکت داشته باشند.

 

از ۵۴ عنوان کتاب و برگزاری ۸۸ نشست تخصصی رونمایی می شود

 دبیر ستاد مرکزی گرامیداشت مناسبت های ملی دفاع مقدس و مقاومت با درود به مردم قهرمان خوزستان، خرمشهر، دزفول و همه نقاط کشور که در دوران دفاع مقدس نقش‌آفرینی کردند، گفت: سوم خرداد نماد ایستادگی، اقتدار و وحدت ملی است و به عنوان قله مناسبت‌های ملی حوزه مقاومت و دفاع مقدس شناخته می‌شود.

وی با اشاره به ساختار ستادهای بزرگداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس افزود: از چهلمین سالگرد دفاع مقدس به بعد، در سراسر کشور ستادهایی برای بزرگداشت مناسبت‌های ملی تشکیل شده که شامل ۴۷۷ ستاد فعال در سطوح ملی، استانی، شهرستانی و روستایی است. در سطح کشور ریاست این ستاد با رئیس بنیاد است، در نیروهای مسلح با معاون هماهنگ‌کننده، در استان‌ها با استانداران، و در شهرستان‌ها و روستاها نیز با فرمانداران و دهداران است.

جعفری با تأکید بر مردمی بودن برنامه‌ها گفت: این ستادها صرفاً بستر را برای مشارکت گسترده مردمی فراهم می‌کنند و عمده بار اجرایی بر دوش مردم، مساجد، بسیجیان، پیشکسوتان و علاقه‌مندان به فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی از پیش‌بینی ۸۸ برنامه محوری در قالب ۱۲۰۰ فعالیت برای سوم و چهارم خردادماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این ایام، ۵۴ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس و مقاومت رونمایی خواهد شد و ۲۵ نماهنگ جدید مرتبط با این حوزه منتشر می‌شود. همچنین ۲۲۷ نمایشگاه کتاب و آثار هنری شامل خوشنویسی، نقاشی، گرافیک و پوستر در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

جعفری افزود: برگزاری ۸۸ نشست تخصصی با موضوع تبیین عملیات بیت‌المقدس و دفاع مقدس، ۳۵ مراسم شب شعر و خاطره و ۱۰ اجرای تئاتر خیابانی از جمله دیگر برنامه‌های شاخص این ایام هستند.

وی  با اشاره به برنامه‌های شاخص دستگاه‌های مختلف در گرامیداشت سوم خرداد، گفت: امسال، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و آیینی با مشارکت نهادهای مختلف تدارک دیده شده که با گستره و تنوع بالا در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری جشنواره ملی رسانه‌ای «رسام» توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در شهر سیرجان خبر داد و گفت: همایش ملی روز دزفول نیز با محوریت مقاومت و پایداری مردم این شهر، روز چهارم خرداد در تالار خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

جعفری با اشاره به رونمایی‌های علمی و پژوهشی افزود: رونمایی از هشت جلد دایرة‌المعارف دفاع مقدس و چند اثر ترجمه‌شده از کتاب‌های حوزه مقاومت توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار دارد. همچنین مراسم اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و بیست‌وششمین جشنواره ملی تئاتر «فتح خرمشهر» نیز از دیگر رویدادهای برجسته پیش‌بینی‌شده هستند.

سوم خرداد

وی همچنین از برگزاری مراسم شکرگزاری نیروهای مسلح در مرقد مطهر امام خمینی (ره) در صبح سوم خرداد و همچنین مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در استان‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: جلسات تبیین عملیات بیت‌المقدس در قوه قضائیه، عطرافشانی گلزارهای شهدا با محوریت بنیاد شهید و برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموز از جمله برنامه‌های شاخص در این ایام هستند.

معاون بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس بیان کرد: پویش و مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع آزادسازی خرمشهر توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جشنواره هنری ملی شهید آوینی، نشست خاطره‌گویی پیشکسوتان جهاد سازندگی، شب خاطره‌گویی در وزارت ارتباطات، تجلیل از شهدای ورزشکار، همایش نقش رسانه در دفاع مقدس، یادواره شهدای خدمت و سخنرانی فرماندهان دفاع مقدس پیش از خطبه‌های نماز جمعه نیز از دیگر برنامه‌های ملی در این مناسبت است.

جعفری  تأکید کرد: در تمام استان‌ها متناسب با ظرفیت‌های بومی و اقلیمی، برنامه‌هایی متنوع، مردمی و گسترده پیش‌بینی شده و سوم خرداد امسال با شکوهی بی‌نظیر و با مشارکت پرشور مردم برگزار خواهد شد. حضور معنادار مردم در این مراسم، پاسخی به اقتدارطلبی‌های دشمنان و تجلی وحدت ملی در شرایط حساس منطقه‌ای است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه