سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

شهید رئیسی مظهر دیپلماسی مقتدر و تعامل‌گرای ایران بود / دشمنان نمی‌توانند از امنیت سخن بگویند + فیلم

رئیس کمیسیون امنیت مجلس گفت: شهید رئیسی مظهر دیپلماسی مقتدر و تعامل‌گرای ایران بود و عملکرد خوبی در این راستا در دولت سیزدهم شاهد بودیم.

ابراهیم عزیزی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، شامگاه چهارشنبه در حاشیه مراسم نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در میدان آیینی امام حسین(ع) تهران، با اشاره به حضور گسترده و معنادار مردم در این آیین، گفت: این اجتماع باشکوه برگرفته از عشق و اعتقاد مردم به راه و گفتمان شهید رئیسی است. شخصیتی که مظهر انقلاب اسلامی بود؛ مظهر ایثار، ازخودگذشتگی، اقتدار، مردمداری و ولایت‌مداری.

وی ادامه داد: شهید رئیسی حقیقتاً امتداد راه شهید سلیمانی در حوزه مدیریت اجرایی کشور بود. حضور میلیونی مردم در تهران و سایر نقاط کشور در سالگرد شهادت ایشان، نشانه‌ای از عمق محبوبیت این شهید خدمت و پایبندی ملت ایران به مسیر ترسیم‌شده توسط اوست.

عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستاوردهای دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی گفت: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای شهید رئیسی، احیای دیپلماسی انقلابی و ایجاد تعامل منطقی با کشورهای منطقه بود. برخلاف آنچه که سال‌ها تبلیغ می‌شد که ایران منزوی شده، ما شاهد رشد چشمگیر روابط منطقه‌ای و تقویت جایگاه جمهوری اسلامی در سطح بین‌المللی بودیم. این مسیر با تدبیر شهید امیرعبداللهیان و حمایت کامل رئیس‌جمهور شهید پیش رفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در منطقه، گفت: از فردی که تعادل فکری ندارد و منشأ بسیاری از ناامنی‌های منطقه‌ای بوده، نمی‌توان انتظار سخن گفتن از امنیت داشت. آن‌ها که سال‌ها انرژی و منابع ملت‌های منطقه را غارت کردند، امروز نمی‌توانند مدعی امنیت، توسعه و سرمایه‌گذاری باشند.

وی در پایان تأکید کرد: ملت ایران مسیر خود را به‌درستی انتخاب کرده و با تکیه بر الگوهایی چون شهید رئیسی و شهدای خدمت، اجازه نخواهد داد پروژه‌های سیاسی و رسانه‌ای دشمنان خدشه‌ای به استقلال، اقتدار و انسجام ملی وارد کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه