وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم:
محل سقوط بالگرد رئیس جمهور جایگاهی خاص در قلوب مردم دارد + فیلم
محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم گفت: محل سقوط بالگرد رئیس جمهور به واسطه علاقه مردم به این شهید بزرگوار جایگاه خاصی در قلوب آنها دارد.

، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم، شامگاه چهارشنبه در حاشیه آیین نخستین سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور فقید کشورمان، که با حضور گسترده مردم، مسئولان و اصحاب رسانه در میدان آیینی امام حسین(ع) تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران به تبیین جایگاه شهدای خدمت پرداخت و گفت: شهدای عزیز ما هر کجا که به شهادت رسیدهاند، آن خاک بهواسطه خون پاکشان معطر و مقدس شده است. این موضوع عرفی پذیرفتهشده و ریشهدار در مکتب تشیع است.
وی با اشاره به پیشینه زیارتگاهسازی در فرهنگ شیعه افزود: در طول بیش از ۱۴۰۰ سال گذشته، همواره مقتل شهدا و مشهد آنان به دلیل پروازی که در آنجا رخ داده، محل رجوع دلدادگان و عاشقان حقیقت بوده است. ورزقان نیز به عنوان محل عروج شهدای خدمت در حادثه تلخ پرواز اردیبهشت، امروز شأن و جایگاهی خاص در قلوب مردم دارد و بیتردید به یکی از نقاط مورد احترام در حافظه ملی تبدیل خواهد شد.
اسماعیلی با اشاره به شخصیت و منش آیتالله رئیسی، خاطرنشان کرد: از دست دادن شهید رئیسی، ضایعهای است که به این سادگیها قابل جبران نیست. برخی فقدانها شاید در بازهای کوتاهمدت قابل جایگزینی باشند، اما شهید رئیسی شخصیتی کمنظیر، متعهد، مردمی و تحولگرا بود که خلأ او در ساختار اجرایی و سیاسی کشور محسوس است.
وی همچنین تأکید کرد: آنچه امروز در ورزقان رخ داد، تنها یک سانحه نبود؛ این نقطه از سرزمینمان اکنون مشهد شهدایی است که با تمام وجود در مسیر خدمت، مقاومت و اعتلای کشور گام برداشتند.
اسماعیلی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تداوم مسیر این شهدا، گفت: بزرگترین ادای دین ما به شهید رئیسی و همراهان فداکارش، حفظ و ترویج گفتمان مردمی، جهادی و انقلابی آنان در عرصههای مدیریتی کشور است.
ارسال نظر