سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

شمخانی:

ایران در صورت رفع فوری تحریم ها، آماده توافق با ترامپ است

یک رسانه آمریکایی به نقل از شمخانی گزارش داد که تهران آماده است در صورت لغو فوری تحریم‌های اقتصادی، با ترامپ توافق کند.

شمخانی
به گزارش خبرگزاری موج

​، شبکه خبری NBC News آمریکا به نقل از «علی شمخانی» مشاور سیاسی رهبر انقلاب اسلامی، گزارش داد که وی در گفت وگو با این شبکه خبری گفته است: ایران آماده است در چارچوب توافقی با دونالد ترامپ ، رئیس‌جمهور آمریکا تعهداتی مهم از جمله کنار گذاشتن ذخایر اورانیوم با غلظت بالا و عدم تولید سلاح هسته‌ای را بپذیرد؛ مشروط بر اینکه تمامی تحریم‌های اقتصادی علیه ایران فوراً لغو شود.

این شبکه آمریکایی به نقل از شمخانی افزود: ایران آمادگی دارد تنها تا سطح نیازهای غیرنظامی، اورانیوم را غنی‌سازی کند و در این مسیر، اجازه نظارت کامل بازرسان بین‌المللی را نیز خواهد داد.

ان بی سی نیوز نوشت: شمخانی در پاسخ به این پرسش که در صورت تحقق این شرایط، آیا ایران امروز آماده امضای توافق است، با صراحت گفت: «بله».

براساس گزارش این شبکه آمریکایی، «شمخانی افزود: هنوز امکان [توافق] وجود دارد. اگر آمریکایی‌ها طبق ادعایشان رفتار کنند، قطعاً می‌توانیم روابط بهتری داشته باشیم. این می‌تواند در آینده نزدیک به شرایط بهتری منجر شود.

ان بی سی نیوز نوشت: شمخانی با انتقاد از رفتار دوگانه دولت آمریکا و با اشاره به سخنان ترامپ که گفته به ایران شاخه زیتون را پیشنهاد داده، نیز گفت: وی از شاخه زیتون صحبت می‌کند، اما ما چیزی جز سیم خاردار ندیده‌ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه