English

وزیر امور خارجه ایران عازم مسقط شد

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: وزیر امو رخارجه جهت شرکت در دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم عازم مسقط شد.

وزیر امور خارجه ایران عازم مسقط شد
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرنگاران از عزیمت وزیر امور خارجه به مسقط، بعد از انجام مشورت‌های لازم در تهران، جهت شرکت در دور چهارم گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا خبر داد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، این دور از گفتگوها نیز به روال سه دور قبلی با تسهیل‌گری وزیر امور خارجه عمان و با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران و آمریکا انجام خواهد شد.

بقایی تصریح کرد: این دور از مذاکرات از حدود ساعت ۱۲ امروز در مسقط شروع خواهد شد و هیأت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران متشکل از تیم کارشناسی - فنی جهت ارائه مشورت‌های لازم در حین مذاکرات، در مسقط مستقر هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: هیأت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران بر اساس دستورالعمل‌ها و چارچوب‌های ابلاغی توسط سلسله‌مراتب تصمیم‌گیری نظام، از هیچ کوششی برای صیانت از منافع ملت ایران و حراست از دستاوردهای گرانسنگ کشورمان در حوزه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و همزمان رفع تحریم‌ها و محدودیت‌های ظالمانه اقتصادی دریغ نخواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه