سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سفر وزیر خارجه ایران به ایتالیا برای شرکت در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شامگاه جمعه برای انجام دومین دور گفتگوهای غیرمستقیم با آمریکا به رم پایتخت ایتالیا عزیمت نمود.

اسماعیل بقایی - سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن اعلام این خبر در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد، اظهار کرد: دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا به ریاست سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه روز شنبه در رم برگزار می‌شود.

بقایی تاکید کرد: این دور از مذاکرات ایران و آمریکا نیز همچون دور نخست به‌صورت غیرمستقیم و از طریق بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه سلطنت عمان خواهد بود.

بقایی در خصوص دلیل انتخاب رم به عنوان محل انجام مذاکرات گفت: انتخاب رم بنا به پیشنهاد وزیر امور خارجه عمان و موافقت ایران و آمریکا صورت گرفته و تمهیدات مربوطه نیز از سوی دولت عمان با هماهنگی دولت ایتالیا اتخاذ شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص محتوای مذاکرات گفت: برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران کاملاً منطبق با موازین و اسناد ذیربط بین‌المللی از جمله معاهده منع اشاعه هسته‌ای است و جمهوری اسلامی ایران در چارچوب پذیرفته‌شده بین‌المللی ضمن عمل به تعهدات خود مصمم به حفظ و اعمال حقوق مشروع و قانونی خود در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای است.

بقایی افزود: چارچوب مواضع و مطالبات جمهوری اسلامی ایران در رابطه با رفع تحریم‌های غیرقانونی و بحث هسته‌ای کاملاً روشن است و در دور نخست مذاکرات نیز به طرف مقابل منعکس شده است.

در عین حال با توجه به مواضع ضد و نقیضی که طی چند روز گذشته از مقام‌های مختلف آمریکایی شنیده‌ایم، انتظار داریم طرف آمریکایی در گام نخست در این زمینه توضیح دهد و ابهام‌های جدی ایجاد شده در مورد نیت و جدیت خود را رفع نماید.

بقایی با یادآوری سابقه آمریکا در بدعهدی و زیاده‌خواهی، تاکید کرد: تکرار روش‌های گذشته قطعاً مفید نخواهد بود و «گام رو به جلو» تنها در صورتی قابل تحقق است که طرف مقابل با واقع‌بینی و بدون تأثیر پذیری از محافل تندروی جنگ‌طلب از جمله رژیم صهیونیستی، از طرح درخواست‌های غیرواقعی و نامعقول که مغایر با قواعد و عرف پذیرفته‌شده بین‌المللی نیز است، خودداری کرده و رویکرد سازنده و معقولی در پیش بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه