سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

وزیر امور خارجه ایران:

ما پاکستان و هند را مثل دیگر همسایگان، اولویت نخست خود می‌دانیم

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همزمان با تشدید تنش میان پاکستان و هند در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: هند و پاکستان برادران و همسایگان ایران هستند و از روابطی برخوردارند که ریشه در پیوندهای فرهنگی و تمدنی چند صد ساله دارد. ما آنها را، مثل دیگر همسایگان، اولویت نخست خود می‌دانیم.

عراقچی

به گزارش خبرگزاری موج، «سیدعباس عراقچی» در ادامه نوشت: تهران آماده است تا با استفاده از مساعی جمیله خود در اسلام‌آباد و دهلی‌نو، در این زمان دشوار تفاهم بیشتری را بین طرفین ایجاد کند، این روحیه‌ای است که سعدی شاعر پارسی‌گو به ما آموخته: «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند،که در آفرینش ز یک گوهرند،چو عضوی به درد آورد روزگار،دگر عضوها را نماند قرار».

عراقچی

تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد پس از آن اوج گرفت که افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه گذشته با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر «سرینگر» پایتخت تابستانی کشمیر تحت کنترل هند، دست‌کم ۲۷ نفر را کشتند.

مقام‌های هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کردند. مسئولان هندی همسایه غربی خود (پاکستان) را به دست داشتن در حمله به گردشگران در کشمیر متهم کردند.

دهلی‌نو همچنین گروه‌های شبه نظامی پاکستان را به طراحی حملات تروریستی در کشمیر و دیگر مناطق هند مقصر می داند.

سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان حادثه اخیر در کشمیر هند را تاسف برانگیز خواند و همزمان نسبت به هرگونه اقدامات تحریک آمیز همسایه شرقی خود هشدار داد و گفت: اسلام آباد بعنوان یک قدرت اتمی در راستای صیانت از منافع ملی خود با هر اقدام هند مقابله به مثل می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه