سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

ایران از گسترش اسلام‌هراسی در کشورهای غربی انتقاد کرد

نماینده ایران در نشست گرامیداشت روز بین المللی مقابله با اسلام‌هراسی از گسترش اسلام هراسی در کشورهای غربی انتقاد کرد و بر ضرورت پاسخگو نمودن دولت‌های آنها تاکید کرد.

نشست گرامیداشت روز بین المللی مقابله با اسلام‌هراسی

به گزارش خبرگزاری موج، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو در نشست گرامیداشت روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی که به میزبانی سازمان همکاری اسلامی و با حضور کشورهای عضو و غیر عضو، روز سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ (۲۵ مارس ۲۰۲۵) در کاخ ملل متحد در ژنو برگزار شد ضمن تشکر از هیئت نمایندگان سازمان همکاری اسلامی در ژنو برای برگزاری این رویداد مهم و ابراز خرسندی از تصویب قطعنامه  ۲۵۴/۷۶ روز بین المللی مبارزه با اسلام هراسی در ۱۵ مارس ۲۰۲۲، تصریح کرد «اسلام هراسی» ترسی غیرقابل توضیح و غیرمنطقی از حضور و گسترش اسلام در جوامع عمدتاً غیر اسلامی است.

بحرینی افزود: تداوم این احساس ترس و نفرت همراه با کلیشه‌های منفی نسبت به مسلمانان، به طور فزاینده‌ و نگران کننده ای منجر به تبعیض و طرد مسلمانان از زندگی اجتماعی، سیاسی و مدنی و همچنین آزار کلامی و خشونت فیزیکی علیه آنها در جوامع میزبان می‌شود.

وی با اشاره به گسترش سخنان نفرت‌انگیز در کشورهای غربی و استفاده از فناوری‌های جدید و تبلیغات رسانه‌ای علیه مسلمانان، از جامعه بین المللی خواست تا از طریق آموزش، گفت‌وگو و پرداختن به کلیشه‌ها در تمامی سطوح جامعه به تلاش ها برای مبارزه با اسلام‌هراسی و تبعیض علیه مسلمانان ادامه دهند.

نماینده ایران بر نقش اساسی و ضرورت پاسخگویی دولت ها در جلوگیری از این اقدامات تاکید و یادآوری کرد، این مهم قطعا با تلاش و فعالیت مستمر افراد و نهادها برای مقابله با اسلام هراسی و ترویج درک و احترام به تفاوت عقاید، تحقق خواهد یافت.

علی بحرینی در ادامه، بر حق آزادی بیان و عقیده، ضرورت پایبندی به احترام به حقوق و کرامت افراد و نیز اجتناب از تحریک خشونت علیه مسلمانان بر اساس اسناد بین المللی حقوق بشر تاکید کرد. اسلام هراسی یا هر اقدام دیگری علیه نمادهای مسلمانان یک شکل مشروع از آزادی بیان نیست، بلکه نوعی تعصب است که می‌تواند آسیب زا باشد.

بر اساس قطعنامه  ۲۵۴/۷۶ مجمع عمومی، هیئت دائمی سازمان همکاری اسلامی سومین دور گرامیداشت روز بین المللی مبارزه با اسلام‌ هراسی را با فراخوانی کشورها و تمرکز بر «افزایش آگاهی در خصوص تبعیض، عدم تحمل و خشونت به دلایل نژادی یا مذهبی در نقاط مختلف جهان»، «ارزیابی تحولات معاصر، چالش های نوظهور و فرصت های جدید در مبارزه با تبعیض و نفرت از افراد به دلیل اعتقادات مذهبی آنها» و «توسعه استراتژی ها و اقدامات ملی/منطقه ای و اصلاح قوانین و ابزارهای سیاستی برای تقویت گفت‌وگوی جهانی در راستای توسعه فرهنگ سازش، صلح، احترام به حقوق بشر و تنوع ادیان و عقاید در همه سطوح» برگزار کرد. 

این قطعنامه که به اتفاق آرا در سال ۲۰۲۲  به تصویب رسید، خواستار تداوم تلاش‌های بین‌المللی برای تقویت گفت‌وگوی جهانی در مبارزه با اسلام هراسی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه