سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت گو با خبرگزاری موج؛

دستگاه های نظارتی باید به مسئله قیمت بلیط هواپیما ورود کنند/ برنامه سازمان امور مالیاتی برای پرداخت ۱۵ همت به شهرداری ها

عضو کمیسیون عمران اعلام کرد: قرار است سازمان امور مالیاتی ۱۵ همت به سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور پرداخت کند که این اتفاق خوبی برای آنها خواهد بود.

بلیط هواپیما

حمیدرضا گودرزی درباره بالا رفتن یکباره قیمت وسایل حمل و نقل عمومی به ویژه در آستانه سفرهای نوروزی به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: بحث بلیط اتوبوس، قطار و هواپیما عرفی دارد ولی وقتی یک دفعه اینقدر گران شود، سوءاستفاده محسوب می شود. دستگاه های نظارتی، امنیتی، سازمان های بازرسی و دادستانها باید به این مسئله ورود کنند. چقدر باید قیمت بلیط افزایش پیدا کند؟! هرچه دلشان خواست؟! اینکه نمی شود. اگر یک نفر به دلیل بیماری مجبور باشد از هواپیما استفاده کند، خدا را خوش می آید با چنین افزایشی در قیمت روبرو شود؟! کسی که می خواهد مسیر تهران-چابهار را طی کند، چطور باید مسیر ۲۰ ساعته را تردد کند؟!

وی افزود: روندی که در سالهای گذشته در بحث بلیط بوده، در آینده هم خواهد بود اما یک عرف باید برای آن گذاشته شود. چون الان دلار یکباره به ۹۰ هزار تومان رسیده ولی هواپیما یک ایرلاین که یک باره زمین گیر نشده که بخواهد قطعاتش را تهیه کند. کمیته ای در کمیسیون عمران هم به موضوع بالا رفتن قیمت بلیط ها ورود کرده است.

نماینده مردم الیگودرز تصریح کرد: من در کمیته شهرداری کمیسیون هستم، براین اساس این خبر را می دهم که قرار شده است در چند روز آینده و پیش از پایان سال سازمان امور مالیاتی ۱۵ همت به سازمان شهرداری و دهیاری های کشور پرداخت کنند که این اتفاق خوبی برای شهرداری ها خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه