سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون اول رئیس‌جمهور در نشستی با مجمع نمایندگان استان خوزستان:

طرح تشکیل کارگروه ویژه حل مسائل استان خوزستان بررسی می شود

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه خوزستان جایگاه ویژه‌ای در دولت و کشور دارد، تصریح کرد: تاکنون دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال استان خوزستان با توجه به ظرفیت بالای این استان و نقش ویژه در ۸ سال دفاع مقدس و سهم بالا در کشورداری به خوبی ایفا کنند.

معاون اول رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا عارف در دیدار با مجمع نمایندگان استان خوزستان اجرای طرح جامع کشاورزی و ۵۵۰ هزار هکتاری، تکمیل و احداث خطوط ریلی و جاده‌ای، تأمین آب شرب و حل مشکلات فاضلاب استان خوزستان را از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های دولت در راستای پیشرفت و آبادانی این استان برشمرد و گفت: در دولت طرح تشکیل کارگروه ویژه حل مسائل استان خوزستان با حضور چند وزیر مرتبط با مسائل این استان، نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور بررسی می‌شود.

همچنین سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در این جلسه گزارشی از دستاوردها و مصوبات سفر اخیر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان ارائه و تأکید کرد: با همدلی و هم‌افزایی ایجاد شده بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استانداری خوزستان و با توجه به تأکیدات و اولویت دکتر پزشکیان درخصوص حل مشکلات مردم خوزستان امیدواریم در دولت چهاردهم بخش بزرگی از دغدغه‌های مردم این استان به ویژه درخصوص آب شرب و مشکلات فاضلاب حل شود.

در این جلسه نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و دغدغه‌های خود در زمینه‌های حاشیه‌ای نشینی در مناطق کم‌برخوردار، معضل بیکاری، مشکلات آب شرب و کشاورزی، وضعیت نامساعد رودخانه‌های خوزستان، برداشت بی‌رویه آب از سرشاخه‌های رودهای استان، تکمیل طرح‌های آبرسانی غدیر، فدک و کوثر، ورود فاضلاب و پساب به رودخانه‌ها، احیای ردیف ریزگردها و وضعیت نامساعد جاده‌ها و آمار بالای تصادفات پرداختند.

از دیگر مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با معاون اول رئیس‌جمهور می‌توان به حل مسأله اشتغال بومیان در بنگاه‌های اقتصادی استان خوزستان، مهاجرت نخبگان، تعریف سازوکار عادلانه مسئولیت اجتماعی، تأمین آب کشاورزی نخیلات، ارتقاء زیرساخت‌های استانی برای پذیرایی از مسافران و گردشگران و زائران اربعین و مزار شهدای ۸ سال دفاع مقدس، اختصاص اعتبارات مالی برای اتمام طرح آبرسانی فدک و کوثر، جبران خسارات ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی، اتمام فرایند خصوصی‌سازی هفت تپه و حل مشکلات معیشتی اشاره کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه