سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

در بازدید رئیس جمهور از نیروگاه هسته‌ای بوشهر؛

دستور آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای ۲ و ۳ نیروگاه صادر شد

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به بوشهر، از فازهای ۲ و ۳ نیروگاه هسته‌ای این استان بازدید کرد.

مسعود پزشکیان
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر استانی دولت وفاق ملی به بوشهر، از بخش‌های مختلف فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر، از جمله اتاق کنترل و توربین آن بازدید کرد و با توضیحات مدیران و کارشناسان نیروگاه، از جزئیات فعالیت‌ها و تولید و انتقال برق تولیدی این نیروگاه به مدار مطلع شد.

رئیس جمهور همچنین از کارگاه عملیاتی احداث فازهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر نیز بازدید کرد و در پایان این بازدید دستور نصب اولین بخش از تجهیزات مهم ساختمان راکتور واحد دوم با هدف ارتقای شاخص‌های ایمنی و نیز گودبرداری ساختمان‌های پمپ‌خانه واحدهای ۲ و ۳ را صادر کرد.

قطعه نصب شده در فاز دوم نیروگاه یکی از عناصر اصلی سیستم‌های ایمنی پسیو بوده و متعلق به مجموعه تله مذاب می‌باشد که برای محدودسازی حوادث وخیم در نیروگاه­‌های هسته‌­ای نسل جدید ۳ پلاس (+۳) و با هدف نگهداری و خنک‎سازی مواد حاصله از ذوب بسته‌های سوخت هسته‌ای و پوسته راکتور و در راستای حفاظت از محیط زیست و مردم طراحی شده است. وزن این سیستم با تجهیزات جانبی آن ۶۶۰ تن بوده و وزن محفظه آن به تنهایی ۱۴۷.۵ تن است. تله مذاب می‌تواند افزایش دما تا ۲۵۰۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل کند.
همچنین ساختمان‌های پمپ‌خانه واحدهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر با تعداد 18 پمپ اصلی وظیفه تأمین آب خنک‌کننده برای کندانسور توربین و برخی از مبدل‌های حرارتی مدار اول و دیزل ژنراتورهای اضطراری را بر عهده خواهند داشت. فاز اول عملیات احداث این ساختمان‌ها شامل گودبرداری به حجم یک میلیون و پانصد هزار متر مکعب تا عمق 23 متری است. در فازهای بعدی انجام 52 هزار تن آرماتوربندی و 250 هزار مترمکعب بتن‌ریزی از احجام عملیات ساختمانی قابل توجه آن می‌باشد.

فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر که در حال حاضر با ظرفیت هزار و 15 مگاوات فعال است، در مدت 11 سال سپری شده از آغاز فعالیت آن تا کنون 72 میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده و باعث جلوگیری از مصرف 114 میلیون بشکه نفت خام و صرفه‌جویی بیش از 8 میلیارد دلار سوخت فسیلی شده است.

در حال حاضر علاوه بر بازگشت سرمایه معادل 4 بار هزینه ساخت این نیروگاه، در نتیجه فعالیت آن فضای عملیاتی تربیت نیروی متخصص و زمینه توسعه تولید انرژی پاک و پایدار نیز فراهم شده است.

فازهای دوم و سوم نیروگاه نیز هر یک هزار و 57 مگاوات ظرفیت اسمی تولید دارند.

در پایان این مراسم یادمان پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی از سوی مهندس اسلامی رئیس این سازمان به دکتر پزشکیان اهدا شد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه