سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

دستیار رهبر انقلاب:

دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک و چابک شدن ندارند

مخبر، مشاور و دستیار رهبر انقلاب تصریح کرد: دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک و چابک شدن ندارند و امروز شاهد واگذاری تنظیم گری از حکمرانی دولتی به سمت سکو (پلتفرم) های غیردولتی هستیم.

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

​، محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان یزد، هنر کارکردن با مردم در همه ابعاد را میراث شهید رئیسی و دولت سیزدهم خواند و بر ضرورت فعال‌سازی مردم و نخبگان برای حل ناترازی ها در کشور تاکید کرد.

مخبر در این نشست که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به تحولات عمیق در شیوه حکمرانی، نخبگان علمی و اقتصادی را بازیگران اصلی در این زمینه دانست و گفت: دولت‌ها چاره‌ای جز کوچک و چابک شدن ندارند و امروز شاهد واگذاری تنظیم گری از حکمرانی دولتی به سمت سکو (پلتفرم) های غیردولتی هستیم. بنابراین کسانی که بتوانند منابع مالی، ایده‌های اجرایی و قدرت مدیریت بالاتری داشته باشند، سهم بیشتری را در حکمرانی ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به تبدیل علم و فناوری به منبع قدرت در جهان امروز، افزود: خوشبختانه با توجه به نیروی انسانی کارآمد و استعدادهای درخشان در همه حوزه‌ها، کشور ما دارای ظرفیت‌های بزرگی است که می‌تواند بزرگترین عامل برای توسعه کشور و تبدیل ایران به کشوری قدرتمند باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، استان یزد را دارای مفاخر انسانی و ظرفیت‌های اقتصادی بزرگ خواند و تصریح کرد: یزد می‌تواند در بسیاری از زمینه‌ها از جمله گردشگری و انرژی‌های تجدیدپذیر پرچمدار اقتصاد کشور باشد و در این مسیر متخصصان و نخبگان باید بستری را برای جذب سرمایه‌های مردمی و ایده‌های تحول آفرین و فناورانه فراهم کنند.

گفتنی است در این نشست ۱۲ نفر از نخبگان، برگزیدگان و مدیران حاضر به ارائه برخی طرح‌های پیشنهادی در حوزه‌های صرفه جویی، رفع ناترازی، تعاون، صنایع دانش بنیان، بهینه سازی و انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره وری، هوش مصنوعی و تجربیات خود در اجرای برخی از این پروژه‌ها پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه