سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رئیس جمهور در سومین جلسه پیگیری وضعیت توافقات خارجی دولت:

هر چه سریع‌تر اجرا و تکمیل توافقات خارجی پیگیری شود

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت اجرا و تکمیل هر چه سریع‌تر توافقات صورت گرفته در سفرهای خارجی، همه دستگاه‌های ذی‌ربط را مکلف به پیگیری شبانه‌روزی آنها کرد.

رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان امروز دوشنبه، در سومین جلسه از سلسله جلسات پیگیری مصوبات سفرهای خارجی دولت گفت: باید در گام نخست وظایف خودمان را بشناسیم، مسیر را شناسایی کرده و بدانیم که با چه نقشه راهی می‌خواهیم‌ رو به جلو حرکت کنیم تا بتوانیم برای طرف‌های خارجی اعتمادسازی کرده و پروژه‌هایی را که در سفرهای گذشته مورد توافق هر دو کشور قرار گرفته است،‌ رو جلو ببریم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اولویت ما، تأمین منافع عمومی آحاد جامعه است، گفت: دولت در برنامه‌ریزی‌های خود برای سرمایه‌گذاری‌های مشترک خارجی نیز، ابتدا باید منافع عمومی همه مردم را در نظر بگیرد. تمرکز ما بر روی پروژه‌های استراتژیک است که می‌تواند خیر عمومی برای همه مردم را در پی داشته باشد؛ این موضوع اولویت اصلی دولت چهاردهم است.

پزشکیان با انتقاد از فقدان چشم‌انداز برای سرمایه‌گذاری و یا واردات نیازهای اصلی به کشور و نداشتن ثبات در تصمیم‌گیری‌ها، اظهار داشت: تمام ظرفیت خود را باید به کار بگیریم تا بتوانیم همکاری‌ و سرمایه‌گذاری‌های مشترک با کشورهای خارجی را به مواردی نظیر کریدورهای ارتباطی، زیرساخت‌های صنعتی، حوزه‌ انرژی مثل صنعت نفت و گاز و اقتصاد دریامحور همانند توسعه اسکله‌های تجاری معطوف کنیم و از واردات کالاهایی که فقط منافع اندک شماری از مردم را تأمین می‌کند، پرهیز کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه تلاش ما در مجموعه دولت باید در دو اولویت بهره‌مندی همه مردم از ثمره سرمایه‌گذاری‌های خارجی و همچنین آسیب ندیدن آن‌ها به واسطه این توافقات خلاصه گردد. اگر بنا باشد عده کمی از این مواهب بهره‌مند و اکثریت مردم دچار ضرر شوند، دولت این پروژه را نخواهد نپذیرفت. از همه دستگاه‌های ذی‌ربط می‌خواهم که به صورت شبانه‌روزی این موضوعات را دنبال کنند تا به نتیجه مطلوب برسیم.

پزشکیان تأکید کرد که باید نتایج این سرمایه‌گذاری‌ها و انجام پروژه‌های مشترک با دولت‌های خارجی در تأمین معیشت مردم ملموس باشد.

در ابتدای این جلسه معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور گزارشی از دو جلسه گذشته ارائه و روند برگزای جلسه را تشریح کرد. همچنین  احمدیان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، فرزین رئیس کل بانک مرکزی، مجید انصاری معاون حقوقی و پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در این جلسه، گزارش‌ها، پیشنهادات و راه‌حل‌های خود در خصوص تدابیر دولت برای تأمین مالی پروژه‌های سرمایه‌گذاری را ارائه کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه