سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت:

وفاق ملی با کنار هم بودن محقق می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با در کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

جلسه هیئت دولت -  ۹ آبان ۱۴۰۳
به گزارش خبرگزاری موج

، جلسه هیئت دولت پیش از ظهر روز چهارشنبه، به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل و با پیشنهاد وزیر کشور و تصویب اعضای هیئت دولت آقای منصور بیجار به عنوان استاندار استان سیستان و بلوچستان انتخاب گردید.

 پزشکیان در این جلسه با بیان اینکه از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم، رسیدگی به مسایل و مشکلات استان سیستان و بلوچستان از دغدغه‌های اصلی بوده است، گفت: پس از مستقر شدن استاندار جدید، همه باید در کنار یکدیگر کمک کنیم تا مشکلات استان حل شود.

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های کم‌‌نظیر این استان، اظهار داشت: ظرفیت ترانزیتی استان، کشورهای همسایه و سواحل مکران می‌تواند ظرفیت‌های خوبی را برای استان به وجود آورد.

 پزشکیان حل کردن مشکلات استان سیستان و بلوچستان و دستیابی به توسعه داخلی و بین‌المللی را نیازمند همراهی گروه‌های لازم با نگاه به طرح جامع استان دانست و گفت: حل مشکلات به وسیله طرح جامع استان امکان‌پذیر است و دولت هم با پشتیبانی‌ها و اختیارات لازم خود را مکلف به حل این مسایل می‌داند، زیرا ما خدمتگزار مردم هستیم.

رئیس جمهور با اشاره به سخنان خود در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر اینکه باور و اعتقاد ما یکی بودن و پرهیز از برتریت قومی بر دیگری است، گفت: همان‌طور که خداوند متعال در قرآن مجید می‌فرماید «یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَ أُنْثی‌ وَ جَعَلْناکُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ» هیچ‌کسی نسبت به دیگری برتری ندارد، مگر با تقوا و این شعار سرلوحه کار ما است.

پزشکیان با بیان اینکه یکپارچگی و اتحاد به دور از دعواهای قومی و جناحی زمینه ایجاد قدرت و وفاق ملی را در کشور فراهم می‌کند، گفت: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست، ما با در کنار هم بودن می‌توانیم به قدرت و وفاق ملی برسیم تا جایی که نگذاریم بیگانگان نگاه نامناسبی به کشور ما داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه