سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس جمهور:

با روسای جمهور روسیه، چین و هند در بریکس گفت وگو خواهیم داشت

رئیس جمهور پیش از عزیمت به روسیه تصریح کرد: ما کشورهای عضو بریکس در زمینه کشاورزی، انرژی، صنعت، تجارت و گردشگری باهم می توانیم به تعامل خوبی برسیم. این سفر فرصتی است، با روسای جمهور روسیه،چین و هند و تعدادی دیگر از کشورها گفت وگو خواهیم داشت.هر رئیس جمهور مواضع خود را در خصوص بریکس مطرح می کند.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان امروز سه شنبه _ یکم آبان ماه_  پیش از ترک تهران به مقصد روسیه، در پاویون فرودگاه مهرآباد تهران در جمع خبرنگاران، بیان کرد: این سفر به دعوت ریاست جمهوری روسیه جناب پوتین انجام می شود.

وی ادامه داد: کشورهایی که به دنبال تعامل  با یکدیگر بودند، سازمان بریکس را تشکیل دادند به این که جهت یک وحدت و انسجام و چند جانبه گرایی  ایجاد شود و  اینکه قدرت بلامنازعه‌ای که آمریکا و دلار در دنیا ایجاد کرده کنترل کرده و کشورها بتوانند داد و ستاد و تعامل با یکدیگر داشته باشند.

رئیس جمهوری در ادامه اظهار کرد: ما کشورهای عضو بریکس در زمینه  کشاورزی، انرژی، صنعت، تجارت و گردشگری باهم می توانیم به تعامل خوبی برسیم. این سفر فرصتی است، با روسای جمهور روسیه،چین و هند و تعدادی دیگر از کشورها گفت وگو خواهیم داشت.هر رئیس جمهور مواضع خود را در خصوص بریکس مطرح می کند.

رئیس جمهوری در ادامه تصریح کرد: من تصور می کنم بریکس ارتباط ما را با دنیا تقویت می‌کند. یکجانبه گرایی که آمریکا دنبال می کند و هر کشوری را که می خواهد تحریم می کند. عضویت در این مجموعه ها می تواند راه برون رفت از تمامیت خواهی آمریکا باشد.اولین بار است که به عنوان عضو رسمی بریکس در این نشست شرکت می‌کنیم و خیلی از کشورها درخواست دارند که عضو رسمی باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه