سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش:

تعامل ارتش با مرکزهای علمی موجب ارتقای قدرت بازدارندگی کشور شده است

امیر صباحی‌فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، نخبگان متعهد و متخصص را برگ برنده پیشرفت در عرصه نظامی دانست و تصریح کرد: تعامل این نیرو با مراکز علمی و آموزشی، موجب ارتقای قدرت بازدارندگی کشور شده است.

صباحی فرد
به گزارش خبرگزاری موج

​، امیر علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش ، در جمع فرماندهان و معاونت‌های تخصصی این نیرو اظهار داشت: درنگ و تعلل در توسعه علوم پدافندی به هیچ وجه قابل قبول نیست و باید در رشد و بالندگیِ تمامی تخصص‌ها و رسته‌ها پیشگام باشیم.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه امروز پیشرفت علمی عامل اصلی در کسب قدرت برتر در عرصه بین‌المللی است، افزود: ما در برهه کنونی با به‌کارگیری ظرفیت‌ها و بسترها توانسته‌ایم به دستاوردهای مطلوب و اثرگذاری برسیم.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر اینکه تعامل پدافند هوایی با مراکز علمی و آموزشی موجب ارتقای قدرت بازدارندگی کشور شده است، عنوان کرد: برگ برنده پیشرفت در عرصه نظامی نسل جوان با انگیزه، نخبگان متعهد و کارکنان متخصص هستند.

امیر صباحی‌فرد گفت: مراکز علمی و تحقیقاتی نیروی پدافند هوایی همگام با سایر نیروهای مسلح در راستای مقابله با هرگونه تهدیدات متصور، تمهیدات مطلوبی اندیشیده و در عرصه توسعه توان پدافندی اعم از رادار، موشک، پهپاد و جنگ الکترونیک به موفقیت‌های مطلوبی دست پیدا کرده که البته قطعاً به همین مقدار بسنده نخواهیم کرد و در این مسیر با قدرت پیش خواهیم رفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه