سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

معاون اول رئیس‌جمهور:

اقدامات انتظامی و امنیتی برای برخورد با تروریست‌های میرجاوه پیگیری شود

عارف، معاون اول رئیس‌جمهور درتماس‌های جداگانه با وزیر کشور و استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا بازداشت و مجازات عاملان جنایت تروریستی میرجاوه پیگیری‌ها از سوی وزارت کشور ادامه یابد و با هماهنگی با وزارت اطلاعات، قوه قضائیه و ستاد کل نیروهای مسلح راه تکرار بر این جنایات کور و غیرانسانی بسته شود.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

​، محمدرضا عارف صبح امروز (جمعه) در گفت‌وگوهای تلفنی جداگانه با اسکندر مومنی وزیر کشور و محمد کرمی ‌استاندار سیستان و بلوچستان، ضمن تسلیت به خانواده شهدای شجاع و مخلص فراجا، وضعیت امنیت منطقه را جویا و بر بررسی همه جانبه ابعاد این حادثه تروریستی تاکید کرد.

وی همچنین بر ضرورت پیشگیری از تکرار وقوع اینگونه حوادث تروریستی با تقویت مرزهای کشور و ایجاد آرامش روانی در میان مردم شریف استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر لزوم رسیدگی به خانواده شهدای مرزبان تاکید کرد و به وزیر کشور گفت با بسیج همه امکانات انتظامی و تامینی عوامل این حادثه هرچه سریعتر دستگیر و مجازات شوند.

عارف تاکید کرد: تا بازداشت و مجازات عاملان این جنایت تروریستی پیگیری ها از سوی وزارت کشور ادامه یابد و با هماهنگی با وزارت اطلاعات، قوه قضائیه و ستاد کل نیروهای مسلح راه تکرار بر این جنایات کور و غیرانسانی بسته شود.

همچنین اسکندر مومنی وزیر کشور و محمد کرمی ‌استاندار سیستان و بلوچستان در این گفت وگوهای تلفنی گزارشی از نحوه وقوع حادثه و چگونگی شهادت سه نیروی خدوم مرزبانی فراجا ارائه کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه