سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت:

تکالیف دستگاه‌های اجرایی باید هر چه زودتر تدوین شود

رئیس جمهور با اشاره به تلاش‌های در حال انجام برای تدوین مجموعه وظایف و تکالیف دستگاه‌های اجرایی در برش‌های ملی، استانی و شهرستانی گفت: وقتی این مجموعه وظایف و تکالیف آماده و ابلاغ شود و به شکل دقیق بدانیم که باید چه کاری و چگونه و با چه کیفیتی انجام دهیم، شاید واقعا دیگر نیازی به برگزاری برخی از جلسات روزمره نباشد.

هیات دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به تلاش‌های در حال انجام برای تدوین مجموعه وظایف و تکالیف دستگاه‌های اجرایی در برش‌های ملی، استانی و شهرستانی تصریح کرد: وقتی این مجموعه وظایف و تکالیف آماده و ابلاغ شود و به شکل دقیق بدانیم که باید چه کاری و چگونه و با چه کیفیتی انجام دهیم، شاید واقعا دیگر نیازی به برگزاری برخی از جلسات روزمره نباشد، بنابراین همه باید کمک کنند تا این کار هر چه سریع‌تر انجام شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تسلیت ایام ارتحال رسول اکرم (ص) و نیز شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) از مدیریت شایسته، تلاش‌ها و اقدامات همه دستگاه‌های دخیل در برگزاری آیین عظیم پیاده‌روی اربعین و نیز تلاش‌های مجموعه سازمان صدا و سیما برای انعکاس اخبار این رویداد بزرگ قدردانی کرد.

دکتر پزشکیان همچنین با تشکر از همکاری‌ها و اقدامات دولت عراق در تسهیل برگزاری این رویداد تاریخی و پرشور و نیز مهمان‌نوازی مردم مسلمان و دوست این کشور اظهار داشت: راه امام حسین (ع) راه حق و عدالت است و ما مسئولان باید با دنبال کردن این راه، تلاش کنیم خدمتگزارانی صدیق برای مردم باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه