سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سرپرست وزارت امور خارجه در گفتگو با وزیر خارجه مصر:

ایران حق خود را برای پاسخ به جنایت اسرائیل محفوظ می‌داند

سرپرست وزارت امور خارجه بر محفوظ بودن حق جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ مشروع به جنایت رژیم صهیونیستی در ترور شهید هنیه در تهران تأکید کرد.

ایران و مصر
به گزارش خبرگزاری موج

، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر بعد از ظهر شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ در گفت وگوی تلفنی با علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه درخصوص آخرین روند تحولات مرتبط با گفت وگو برای توقف نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه بحث و تبادل نظر کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه در این گفت وگوی تلفنی با اشاره به در پیش گرفتن جنایت در عرصه میدانی و خدعه و فریبکاری در مذاکرات از سوی باند جنایتکار و تبهکار مستقر در تل‌آویو گفت: آمریکا با حمایت علنی از جنایت صهیونیست‌ها ثابت کرده که شریک جرم جنایت است و نمی‌تواند میانجی بی‌طرف باشد و به طور مستمر در صدد مانع‌ تراشی در روند توقف جنایت رژیم اشغالگر و تشویق به نسل‌کشی توسط صهیونیست‌ها است.

سرپرست دستگاه دیپلماسی با اشاره به ترور شهید هنیه در تهران گفت: جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی و مشروع خود را برای پاسخ مشروع به جنایت رژیم صهیونیستی محفوظ دانسته و مردم فلسطین نیز با شجاعت مثال زدنی خود در مقابل رژیم صهیونیستی تسلیم نمی‌شوند.

بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر نیز در این گفت وگوی تلفنی ضمن اشاره به برگزاری نشست چندجانبه جهت برقراری آتش‌بس در غزه در قاهره گفت: تلاش مصر معطوف به کمک به مردم فلسطین و توقف فوری جنایت صهیونیست‌ها در غزه است.

وی با اشاره به کمبود شدید غذا و دارو در نوار غزه و شیوع بیماری‌های مختلف در این منطقه افزود: امروز نیازمند اجماع جامعه بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس هر چه سریع‌تر در غزه هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه