سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس جمهور بر صرفه جویی برای مدیریت مصرف برق کشور تاکید کرد

رئیس جمهور گفت: از مردم می‌خواهم که کنترل بیشتری بر مصرف داشته باشند تا مردم عزیز و تولیدکنندگان ما و روستاییان ما در رابطه با کار و زندگی‌شان با مشکل مواجه نشوند.

رئیس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حاشیه بازدید از مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران که صبح امروز (پنجشنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۳) انجام شد، در گفت‌وگویی، ضمن تقدیر از کادر شبکه برق کشور که شبانه‌روز برای تأمین برق پایدار تلاش می‌کنند، گفت: برنامه‌هایی که باید ادامه پیدا کند، اگر درست پیگیری و تلاش کنیم که اصلاح شود، امیدواریم که در سال‌های آینده فشار را از روی شبکه برق کشور کمتر کنیم.

وی همچنین در توصیه‌ای به مردم برای صرفه‌جویی در مصرف برق، اظهار کرد: از مردم می‌خواهم که کنترل بیشتری بر مصرف داشته باشند تا مردم عزیز و تولیدکنندگان ما و روستاییان ما در رابطه با کار و زندگی‌شان با مشکل مواجه نشوند، همچنین از مردم عزیز درخواست می‌کنم می‌توانند مقداری اتاق‌ها را خیلی خنک نکنند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: مردم در این ایام می‌توانند کاری کنند که وقتی برق لازم نیست چراغ‌ها را خاموش کنند؛ می‌توانند کاری کنند که خیلی اتاق‌ها نورانی نشود و می‌شود به‌اصطلاح، با نور نصف و نیمه‌ای، وقتی نیاز به کار دقیقی ندارند، زندگی کنند تا این روند و فشار در کل کشور کاهش پیدا کند و همه بتوانند از برق استفاده کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه