سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

وزیر کشور از تردد روان زائران اربعین به عراق در اربعین خبر داد

وزیر کشور گفت: با توجه به گرمای هوا با تمهیدات و اقدامات در نظر گرفته شده، زائران اربعین حسینی در کمترین زمان ممکن از مرزهای کشور خارج و وارد کشور عراق خواهند شد.

نشست خبری وزیر کشور
به گزارش خبرگزاری موج

​، احمد وحیدی پیش از ظهر امروز جمعه در بازدید از مرز ببن المللی شلمچه اظهار کرد: در بازدید از چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه که تردد زائران اربعین حسینی در آنها انجام می‌شود تمهیدات لازم برای تردد آسان زائران دیده شده است.

وزیر کشور افزود: امسال نیز مرزهای خسروی، شلمچه، چذابه، مهران، باشماق و تمرچین آماده خدمت رسانی به زائران اربعین هستند.

وی گفت: مرز سومار برای حمل و نقل مواکب آماده است و مواکب از این مرز بدون مشکل تردد خواهند کرد.

وحیدی بیان کرد: زیرساخت‌ها در مرزها نسبت به سال گذشته افزایش یافته و در زمان باقی مانده مشکلات رفع خواهند شد.

وزیر کشور عنوان کرد: به حداقل رساندن مدت زمان ماندگاری زائران در مرزها از اهداف وزارت کشور است تا زائران در کمترین زمان ممکن از مرزها تردد کنند.

وحیدی ادامه داد: در اربعین امسال مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در نظر گرفته شده و این مرز با ایجاد زیرساخت‌ها امکان تردد آسان را برای آنها فراهم خواهد کرد.

وی افزود: ملت و دولت عراق در این سال‌ها به خوبی میزبانی خود را در برگزاری آئین اربعین حسینی ادا کرده‌اند.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه در نشست‌های اربعین، دغدغه مسؤولان ایرانی و عراقی فراهم ساختن سفری روان و آسان برای زائران امام حسین (ع) است، بیان کرد: این کار حد و مرزی نمی‌شناسد و ارزش این خدمت بزرگ در این است که فراتر از نژادها و حتی مذاهب است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه