سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نماینده سعید جلیلی در ستاد انتخابات کشور:

مشارکت دور دوم حتما به ۵۰ درصد می‌رسد

نماینده سعید جلیلی در ستاد انتخابات کشور گفت: وزارت کشور واقعاً تمام تلاش خود را برای امانتداری به کار گرفته است و این انتخابات از جهت سازوکارهای اجرایی یکی از سالم‌ترین انتخاباتی است که برگزار شده است.

حجت الله عبدالملکی
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الله عبدالملکی در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: تمام تلاش خود را مصروف این کردیم که منهای اینکه به چه کسی رأی داده می‌شود، همه مردم عزیز پای صندوق رأی حاضر شوند.

وی افزود: پیش‌بینی‌ من این است که ان‌شاءالله از ۵۰ درصد مشارکت عبور می‌کند. رسانه‌ها هم کمک کنند که مردم منهای اینکه به چه کسی رأی می‌دهند حتما مشارکت کنند تا فردا یک جشن ملی را برگزار کنیم.

نماینده جلیلی در ستاد انتخابات کشور در پاسخ به این پرسش که پیش‌بینی وی از نتایج چیست؟ اظهار کرد: شمارش آرا باید شروع شود و می‌دانید که اعلام نتایج پیش از موعد جرم است اما مسیر برای جبهه انقلاب و همه مردم ایران بسیار دلگرم‌کننده است. تاکید ویژه روی مشارکت داریم و کام مردم هم شیرین خواهد شد.

عبدالملکی ادامه داد: در اجرای سالم انتخابات انصافاً جمهوری اسلامی یکی از پرافتخارترین کشورهاست. نظامات و سیستم‌ها برای اخذ رأی و برای نظارت بر صندوق در داخل شعب خیلی نظارت قوی است.

وی یادآور شد: اما در عین حال پدیده خرید و فروش آرا را هم داریم که خارج از شعب است و حجم زیادی شکایت و اعلام تخلف را با این عنوان دریافت کرده‌ایم که البته خارج از شعب است. جدای از این عارضه اما فرایند اخذ رأی و شمارش و اعلام نتایج انصافاً اختلافش به درصد نمی‌رسد.

نماینده جلیلی در ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: وزارت کشور واقعاً تمام تلاش خود را برای امانتداری به کار گرفته است و این انتخابات از جهت سازوکارهای اجرایی یکی از سالم‌ترین انتخاباتی است که برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه