سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

واکنش سخنگوی ستاد مرکزی قالیباف به ادعای خضریان :

ادعای چندباره انصراف دکتر قالیباف قطعا تکذیب شد

محمد انور بجار زهی درباره طرح چندباره ادعای انصراف دکتر قالیباف از سوی یکی از اعضای ستاد آقای جلیلی گفت : اظهارنظرهای اینگونه پیش از آغاز دور دوم مناظرات اقدامی غیر هوشمندانه ، غیراخلاقی و خلاف وحدت مورد انتظار جبهه انقلاب و عموم مردم شریف ایران است که دل در گرو نیروهای انقلابی دارند.

قالیباف
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی ستادهای مرکزی و مردمی دکتر محمدباقر قالیباف افزود : آقای دکتر جلیلی شخصیتی اخلاقمدار و انقلابی هستند و یقینا با سخنان وحدت شکن مخالفند ، چنین اظهارنظرهایی بدون هماهنگی با آقای دکتر جلیلی و به دلیل افت آرا ایشان در نظرسنجی ها از سوی اعضای ستاد ایشان مطرح می شود.

 وی افزود : آقای خضریان درحالی این اظهارات را مطرح کرده اند که جبهه مقابل نیروهای انقلاب درحال رقم زدن انواع هجمه های غیراخلاقی به کاندیداهای جریان انقلاب است . نگاه عقلانی حکم می کند که نیروهای انقلابی از ابراز چنین اظهاراتی در شرایط کنونی که هیچ مبنا و جایگاهی نداشته و تاسف آور است ، خودداری کنند.

دکتر بجارزهی با بیان اینکه خوب است آقای خضریان سری به نظرسنجی های واقعی ، فنی و علمی که این روزها منتشر می شود بزنند ، خاطرنشان کرد: آقای دکتر قالیباف با تمام قدرت آماده شرکت در مناظرات هستند و انتظار می رود که اعضای ستادهای کاندیداها به جای سرگرم شدن به اقدامات سلبی ، مشغول فعالیت ایجابی خود باشند . 

وی خاطرنشان کرد : ظاهرا برخی دوستان تجربه تلخ سال ۹۲ را فراموش کرده اند ، آقای دکتر قالیباف و نیروهای ایشان شدیدا به دنبال وحدت و مدافع آن هستند و البته که عقلانیت انقلابی حکم می کند که همه ما امروز به دنبال این مساله باشیم . 

دکتر بجارزهی تصریح کرد : وحدت نیروهای انقلاب در سایه همدلی و درک شرایط حساس رقم می خورد و این گونه اظهارنظرها یقینا برخلاف وحدت و دستمایه سواستفاده رقبا خواهد بود .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه