سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

سید حسن خمینی:

هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد

تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) تصریح کرد: قدرت مرهون مؤلفه‌های مختلفی است، اما هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد. هرکس دلش به حال خودش، اقتصاد، فقر و گرانی مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است

سیدحسن خمینی
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق جهادگران استان تهران با آرمان‌های امام راحل که امروز ۲۷ خردادماه مصادف با سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی و همزمان با هفته جهاد کشاورزی و با حضور رئیس سازمان و همکاران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و مدیران و کارکنان وزارت و جمعی از خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز برگزار شد اظهار کرد: هرکسی دلش برای مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات مسئول است.

وی در ادامه با اشاره به بخشی از دعای عرفه سیدالشهدا (ع) که ایشان از خداوند «بی نیازی»، «اطمینان قلب»، «اخلاص»، «قدرت تشخیص درست امورات شریعت» و «بهره‌مندی از اندام» را طلب می‌کنند، گفت: در آخرین درخواست ایشان این نکته مهم وجود دارد که خداوند این توفیق را باید به ما بدهد تا از سر و چشم و سایر اعضا و جوارح خود به خوبی استفاده کنیم.

وی افزود: در سوره یس هم آمده است که هنگام ورود به قیامت دهان شما بسته می‌شود و دستتان و پاها شهادت می‌دهند. در آیه‌ای دیگر هم به انسان توصیه شده که سخن بی مورد نگوید، چرا که تک تک آنها را مورد پرسش قرار می‌دهیم. لذا درخواست سید الشهدا (ع) بدین معناست که خدایا توفیقی بده که در روزی که همه فرار می‌کنند و هیچ اندوخته‌ای برای انسان فایده ندارد، دست و پا شهادت دهند در راه خدا کرده‌ایم. از همین رو، جهاد سازندگی از فعالیت‌هایی است که انسان اگر خالص باشد، می‌تواند به واسطه آن در آخرت شهادت دهد که در راه خدا آن را انجام داده است.

سید حسن خمینی افزود: جهاد سازندگی که در ابتدای انقلاب شکل گرفت از مصادیق دعای امام حسین (ع) است. جهاد یک فعالیت جمعی است و «با هم» باید صورت گیرد. امام روزی که آمد، با مردم آمد. چون مردم در صحنه بودند، ایشان دست بر هر مشکلی گذاشت آن را حل کرد. پیدایش جهاد سازندگی ابتدا برای برداشت محصولات بلاتکلیف بود؛ شروع یک کار شد و همه رفتند. جنگ هم وقتی شروع شد، بسیج ۲۰ میلیونی شکل گرفت.

وی با بیان اینکه جهاد سازندگی یکی از استراتژی‌های مهم امام برای حل همه مشکلات کشور است، گفت: هیچ مشکلی در کشور نیست که با حضور مردم باقی بماند و از سوی دیگر، هیچ مشکلی هم نیست که بدون حضور مردم حل شود. من چندین بار از مقام معظم رهبری شنیده‌ام که وقتی سیل خروشان اراده ملی حرکت می‌کند، هیچ خارجی هم نمی‌تواند مقابل آن بایستد، چه برسد به دشمن داخلی.

یادگار امام راحل تأکید کرد: قدرت مرهون مؤلفه‌های مختلفی است، اما هیچ عاملی به اندازه پشتیبانی مردم برای دولت قدرت نمی‌آورد. هرکس دلش به حال خودش، اقتصاد، فقر و گرانی مملکت می‌سوزد، نسبت به حضور در انتخابات و تشکیل یک دولت قدرتمند مسئول است و نسبت به این مسأله با حساسیت برخورد کند. اینکه چه کسی می‌آید در درجه دوم از اهمیت است، مهم پشتوانه بزرگ ملت برای دولت است.

وی ادامه داد: اگر دولت‌ها برآمده از قدرت ملی باشند، هم در داخل توان حل مشکلات را دارند، چرا که مقاومت‌های خاصی که ممکن است از طبقات یا گروه‌هایی رخ دهد در مقابل آنها نیست، و هم در مقابل خارجی‌ها مانند آب پاک کننده، تمام مشکلات را حل می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه