سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

فرمانده نیروی زمینی سپاه:

دشمن پس از هر شکست نقشه های تروریستی تازه ای طراحی کرده است

فرمانده نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: اگر چه بسیاری از دسیسه های تروریستی و ضد امنیتی دشمن شناسایی و خنثی شده است اما دشمن پس از هر شکست و ناکامی، نقشه های تروریستی تازه ای طراحی کرده است.

سردار پاکپور
به گزارش خبرگزاری موج

، سرتیپ پاسدار محمد پاکپور روز یکشنبه در همایش سراسری نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه گفت: سلسله اقدامات آشکار و پنهانی در نیروی زمینی سپاه جریان دارد که تاکنون بسیاری از تهدیدات را در نطفه خفه کرده است.

وی به نقش مهم و موثر نیروی زمینی سپاه در جغرافیای وسیع کشور برای صیانت از آرامش و امنیت مردم اشاره کرد و افزود: اگر چه بسیاری از دسیسه های تروریستی و ضد امنیتی دشمن شناسایی و خنثی شده است اما دشمن پس از هر شکست و ناکامی، نقشه های تروریستی تازه ای طراحی کرده است.

سردار پاکپور ادامه داد: اگر برخی طراحی های تروریستی دشمن شناسایی و منهدم نمی شد، آسیب های سنگین و گسترده ای را متوجه امنیت مردم می کرد و تلفات انسانی زیادی به بار می آورد.

وی در ادامه به بهره گیری سرویس های دشمن از ظرفیت گروهک های تروریستی، داعشی، سلفی در منطقه گفت: سرویس های دشمن تولید و طراحی اقدامات تروریستی و تجهیز و تدارک و هدایت و سازماندهی تروریست ها را بر عهده دارند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: در برخی کشورهای خارجی، بنگاه های پرورش تروریست و خرابکار ایجاد شده و عامل جنایت آفرین پرورش داده می شود و این تروریست ها برای اقدامات تروریستی اجاره داده می شوند که البته برخی این بنگاه ها در بعضی کشورهای همجوار نیز رهگیری و شناسایی شده است.

وی افزود: در سلسله اقدامات تروریستی که چندی پیش در استان سیستان و بلوچستان انجام شد ۳۰ نفر از عوامل تروریستی بکارگیری شده تربیت یافته با افکار و آموزه های داعشی و سلفی، هویتی کاملا خارجی داشتند.

همایش سراسری نمایندگی ولی فقیه در نیروی زمینی سپاه طی دو روز با اجرای برنامه های گوناگون در تهران پیگیری و به پایان رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه