سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نقش جمهوری اسلامی در دکترین دنیا تاثیر گذار است

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش گفت: به برکت خون شهدا در حال حاضر نقش جمهوری اسلامی در دکترین دنیا تاثیر گذار است.

امیر قربانی
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، امیر سرتیپ یوسف قربانی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام که امروز در نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: بحث هدایت و صراط مستقیم را در غیاب ائمه معصومین ولی امر مسلمین برعهده دارد، طبق بیانات رهبر معظم انقلاب برگزاری بزرگداشت شهدا کم تر از شهادت نیست.

وی با بیان اینکه برگزاری مراسم برای شهدای گمنام از ارزش بالاتری برخوردار است، افزود: شهدای گمنام کسانی بودند که در بی نامی رفتند و همه چیزشان را معامله کردند.

 معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش بیان کرد: در بحث شهید و شهادت خود خدا ارزششان را عنوان می کند که شهدا چه کسانی هستند و چه خصوصیاتی دارند.

 

امیر قربانی افزود: شهدا با شهادت خود معامله عاقلانه و عالمانه خوبی با خدا کرده و با علم و آگاهی مسیر خود را انتخاب کردند که تا کنون اثرات حرکتشان را در جامعه می بینیم.

وی با عنوان اینکه ارزش شهید و شهادت را فقط خدا میداند، عنوان کرد: برخی در جوامع امروز  عنوان می کنند که رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس با احساس به جبهه ها رفتند در صورتی که اینگونه نبوده بلکه آنها با علم اعزام شدند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش، خاطرنشان کرد: چیزی جز هدایت خدا در هشت سال دفاع مقدسی که  تمام ابر قدرت ها سمت بعث عراق بودند و  انقلاب نوپای ما توانست به پیروزی برسد نبود، انقلاب درونی، طوفان فکری و نخبگی اتفاق افتاد که جلوی دنیا را گرفت.

امیر قربانی با عنوان اینکه در حال حاضر نقش جمهوری اسلامی در دکترین دنیا تاثیر گذار است، افزود: این جنبش و جهشی  که امروز در دنیا به وجود آمده است از برکت خون شهدا است.

وی به حضور مردم در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی اشاره کرد و گفت: حضور هوشمندانه مردم سبب  خنثی شدن هجمه، توطئه و فتنه های دشمنان در ابعاد مختلف شده است.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش طوفان الاقصی را آغازی بر شکستن هیمنه استکبار عنوان کرد و افزود: پس از آن وعده صادق کلیه معادلات جهان را بهم ریخت و موجب تقویت خود باوری، توانمندی و اقتدار نیروهای مسلح گردید.

امیر قربانی اظهار کرد: امروز دنیا شاهد این است که مردم ایران با اقتدا به امامین انقلاب علیرغم تحریم های ۴۵ ساله توانستند به پیشرفت هایی در حوزه های مختلف دست پیدا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه