سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

معاون رئیس جمهور:

مادران شهدا در زمره بانوان تمدن‌ساز هستند

معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با خانواده شهید سید مهدی جلادتی تصریح کرد: مادران شهدا در زمره زنان تاثیرگذار و تمدن‌ساز هستند.

انسیه خزعلی
به گزارش خبرگزاری موج

، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در منزل شهید سید مهدی جلادتی با خانواده ایشان دیدار کرد.

شهید سید مهدی جلادتی در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق به شهادت رسید.

معاون رئیس‌جمهور همچنین ضمن ادای احترام به مادر شهید بیان کرد: توفیق تربیت فرزندی که خداوند آن را برای خود بپذیرد و به مقام شهادت نائل آید، فضیلتی است که به این مادر شهید عطا شده و مردم ما قدردان این ایثارها از خود گذشتگی‌ها هستند.

در این دیدار صمیمانه که با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و با همراهی بانوان بسیج ناحیه و مسئول امور بانوان استانداری تهران انجام شد، خزعلی ضمن آرزوی صبر جمیل و اجر عظیم برای مادر زحمتکش شهید مادران شهدا را در زمره زنان تأثیرگذار و تمدن ساز خواند.

شهید سید مهدی جلادتی دو ماه پس از اعزام به سوریه در سن ۲۴ سالگی به همراه تعدادی دیگر از هم رزمان و فرماندهان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و همزمان با روز شهادت مولی الموحدین حضرت علی علیه السلام در جوار بارگاه مطهر حضرت زینب سلام الله علیها شهد شهادت را شجاعانه نوشید و البته برگ ننگین دیگری در دفتر جنایات رژیم صهیونیستی بر جای ماند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه