سرخط خبرها
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است

محسن رضایی:

دنیا به زودی مقابل ما تسلیم می شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص نزدیک بودن به قله پرداخت و ابراز داشت: منظور معظم له این است که دنیا به زودی مقابل ما تسلیم می شود.

محسن رضایی
به گزارش خبرگزاری موج

، محسن رضایی در همایش گرامیداشت شهدای عملیات‌های بدر و خیبر افزود: من سالها با این عزیزان از نزدیک زندگی کرده ام ولی با توجه به عمق وجود این ۲ برادر بزرگ، توصیف شخصیت و ایمان آنان سخت است‌

وی با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی سرزمین شهدا و فداکاری های بزرگ است، اضافه کرد: همه این شهدا به ویژه شهیدانی نظیر آقامهدی و حمید باکری در دفاع مقدس شکل گرفتند.

وی با بیان اینکه ارتش متجاوزی که به ایران حمله کرد، ارتش دست نخورده بوده ولی در ایران از سرهنگ به بالا همه رفته بودند، اظهار کرد: دشمن بعثی علاوه بر آن توسط ۳۶‌ کشور پشتیبانی می شد ولی ما کسی جز خدا و مردم‌را نداشتیم و این موارد نشانه نابرابری جنگ تحمیلی بود.

فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: با توجه به این موارد، راز شناختن علت پیروزی ما در این جنگ، شناخت در مورد شخصیت شهدایی نظیر مهدی و حمید باکری است.

رضایی با بیان اینکه شهید حمید باکری فوق العاده شجاع و مطیع امر برادرش آقامهدی بود، گفت: برادران باکری از رزمندگان متعهد، تحصیل کرده و کاردان و آگاه بودند که شجاعت های بسیاری در دوران دفاع مقدس داشتند.

وی افزود: شهید مهدی باکری هم رشادت ها و تدابیر بسیاری در دوران دفاع مقدس داشت ولی اهل دیده شدن نبود که ما نیز باید پیرو راه ایشان باشیم و برای دیده شدن کار انجام ندهیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز هم در بین جوانان نظیر شهیدان باکری داریم، اضافه کرد: اکنون درجنگ اقتصادی نامشروع و غیرانسانی قرار داریم ولی پایمردی های زیادی را در مقابل دشمنان می بینم.

فرمانده دوران دفاع مقدس درخصوص غزه و اوضاع آن نیز اظهار کرد: بیش از ۲ میلیون جمعیت بعد از ۱۰ سال محاصره، مقابل رژیم صهیونیستی با پشتیبانی همه کشورهای استکبازی ایستاده و هزاران شهید داده اند.

رضایی تاکید کرد: مطمئن باشید راه شهید باکری فلسطین را به پیروزی می رساند و البته همین امروز هم‌ صهیونیست ها با وجود ددمنشی زیاد، دستاوردی در غزه نداشتند.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند گفت: دشمنان ما هم در رابطه با تحریم های اقتصادی در باتلاق گیر کرده اند و سال های آینده، سال های بهره برداری از سرمایه گذاری ۴۵ سال گذشته ملت ایران است.

وی به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص نزدیک بودن به قله پرداخت و افزود: منظور معظم له این است که دنیا به زودی مقابل ما تسلیم می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه