یک نماینده مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج:

مشارکت حداکثری در انتخابات موجب حفظ اعتبار کشور و تمامیت ارضی می شود

نماینده مردم لنجان در مجلس گفت: مشارکت حداکثری همه آحاد جامعه -حتی کسانی که رویکردهای نظام را قبول ندارند- در انتخابات موجب حفظ اعتبار کشور و تمامیت ارضی است لذا همه دستگاه ها اجرایی و نظارتی باید شرایط کشور را درک کنند و به این مشارکت کمک کنند.

انتخابات

حسین رجایی نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج، با اشاره به اهمیت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین و اساسی‌ترین مسیرهای توسعه کشور، مشارکت احزاب،گروه‌ها و تشکل‌های مردم نهاد با استفاده از سازوکار تعیین شده توسط حاکمیت در انتخابات مجلس و سایر انتخابات است.

وی افزود: مشارکت حداکثری همه آحاد جامعه -حتی کسانی که رویکردهای نظام را قبول ندارند- در انتخابات موجب حفظ اعتبار کشور و تمامیت ارضی است لذا همه دستگاه ها اجرایی و نظارتی باید شرایط کشور را درک کنند و به این مشارکت کمک کنند.

نماینده مردم لنجان در مجلس تصریح کرد: انتخابات برای همه مردم است و حضور در این رویداد و جشن جمهوریت برای کشور قدرت آفرین است و دشمنان را از توطئه ها ناامید می کند.

رجایی با بیان اینکه مسیر و کیفیت تحولات سیاسی بسیار در آینده کشور تاثیرگذار است، ادامه داد: آنچه که مسلم است؛ هر چه در یک نظام سیاسی مردم مشارکت بیشتر داشته باشند آن کشور و نظامش امن و ایمن‌تر خواهد بود و با کیفیت بیشتر در مسیر تحولات می‌تواند گام بردارد.

وی مجلس با بیان اینکه یکی از پایه‌‌های اساسی هر کشور مردم سالاری است که مبنی بر معیارهای و ارزش‌های آن کشور است، اضافه کرد: انتخابات نمادی از اراده، باور، اختیار و انتخاب است بدون شک مبنای میزان بلوغ سیاسی یک کشور مشارکت در انتخابات تلقی می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشارکت حداکثری تنظیم کننده افق‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی است. مشارکت حداکثری در واقع می‌تواند بسیاری از تهدید‌ها و آسیب‌های یک نظام سیاسی را به حداقل برساند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه