سرخط خبرها
  • باشگاه پرسپولیس: مذاکرات با گزینه سرمربیگری در چارچوب منافع باشگاه دنبال می‌شود
  • موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی بازگشایی شد
  • مقام یمنی: رهبر شهید ایران الگویی منحصر به فرد در تاریخ هستند
  • صلاح: وقت لذت بردن از صعود به یک‌هشتم است/یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام را تجربه کردم
  • یک دانشجوی نیجریه‌ای: ما را از پدرمان جدا کردند
  • دنیامالی: مدال می‌گیریم تا روح رهبر شهید را شاد کنیم؛ فرامین ایشان را اجرا خواهیم کرد
  • ناجا: بارزه با مواد مخدر دفاع از سلامت اجتماعی است
  • فیلسوف روس: ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای برابر غرب قهرمانانه ایستاد و پیروز شد
  • دانش‌آموز جوانرودی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد
  • پزشکیان: پرچمی که رهبر قائد شهید برافراشت، برزمین نخواهد ماند
  • رسانه های میهمان: حضور هییت های رسمی از ۱۰۰ کشور، نشان وحدت با ایران است
  • ستاد برگزاری مراسم: ساعت به ساعت موج حضور مردمی بیشتر می شود
  • وزیر فرهنگ: هیچکس به اندازه رهبر شهید به سینما باور نداشت/ایران از نظر ایشان یعنی هنر
  • مدیریت کم‌ نظیر در سیل خروشان جمعیت، مصلی ۵ نوبت تکمیل و تخلیه شد
  • راهور: تمام مسیرهای ورودی ۱۴ گانه باز است
  • برنامه تشییع و بدرقه رهبر شهید در قم اعلام شد
  • عکاسان خارجی: زیباترین صحنه هایی از وحدت را ثبت کردیم
  • تکذیب شایعه نیویورک‌تایمز درباره نامه همتی به رهبر انقلاب
  • طعنه تحلیلگر انگلیسی به ترامپ: جرأت داری به ایران حمله کن
  • دختر سنگین وزن ایرانی، رکوردار روپایی ایران شد

مصوبات هیات مقررات‌زدایی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نیست

با تصویب نمایندگان مجلس، مصوبات هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار قابل اعتراض یا شکایت در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نیست و برای اعمال نظارت قضایی بر مصوبات این هیات شعب ویژه در وزارت اقتصادی تشکیل می‌شود.

صحن مجلس

به گزارش خبرگزاری موج، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با پیشنهاد محمدصالح جوکار نماینده یزد برای الحاق یک بند به ماده ۱۳ طرح تأمین مالی و جهش تولید از طریق اصلاح قوانین حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور موافقت کردند.

بر این اساس، متن ذیل به عنوان بند ج به ماده ۱۳ طرح تأمین مالی و جهش تولید ازطریق اصلاح قوانین حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور الحاق می شود.

ج- عبارت « به منظور تسهیل سرمایه گذاری در ایران» از ابتدای ماده ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی با اصلاحات و الحاقات بعدی حذف می شود.

همچنین کلیه مراجع صدور مجوز کسب و کار از قبیل کانون های وکلای دادگستری، کانون های کارشناسان رسمی دادگستری، نهادهای زیرمجموعه قوه قضاییه مانند مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، داوری و میانجیگری، دفاتر خدمات قضایی، دفاتر ترجمه اسناد رسمی، شهرداری ها، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، فدراسیون های ورزشی، سازمان نظام مهندسی ساختمان، سازمان نظام مهندسی معدن، مجوزهای حوزه ثبت علامت تجاری طرح صنعتی و اختراع و سایر مراجع بنا بر تشخیص هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار موظف است پس از لازم الاجرا شدن این قانون کلیه مراحل صدور، تمدید، توسعه، اصلاح، تعلیق و ابطال هر گونه مجوز خود را صرفا از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور و به صورت الکترونیکی انجام دهند.

هر کس از اجرای احکام فوق استنکاف کند به تشخیص مرجع قضایی ذی صلاح به مجازات درجه ۶ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد.

تبصره ۱- مصوبات هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار قابل اعتراض یا شکایت در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نیست و به منظور اعمال نظارت قضایی بر مصوبات این هیات شعب ویژه مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی جهت رسیدگی به اعتراضات ذی نفعان با پیشنهاد وزیر دادگستری تشکیل و رییس آن از بین قضات پایه دارای ۹ قضایی و بالاتر پس از موافقت رییس قوه قضاییه و با ابلاغ ایشان منصوب می شود.

تبصره ۲- تصمیمات هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار ظرف ۱۰ روز پس از انتشار در سایت روزنامه رسمی کشور از سوی ذی نفع قابل اعتراض در شعبه ویژه خواهد بود. معترض مکلف است درخواست کتبی خود همراه با دلایل اعتراض را به دبیرخانه هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار تحویل داده و رسید دریافت کند. تاریخ تحویل اعتراض به دبیرخانه مبنای احتساب قانونی خواهد بود. چنانچه تصمیم شعبه بر وارد دانستن اعتراض باشد مجددا جهت بررسی و بازنگری در اولین جلسه هیات مقررات زدایی و تسهیل مجوزهای کسب و کار مطرح شده و نسبت به آن تصمیم گیری می شود در غیر این صورت نسبت به رد اعتراض اقدام نموده و این تصمیم قطعی و لازم الاجرا می باشد.

تبصره ۳- تصمیمات قطعی هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار برای تمامی مراجع اداری و قضایی لازم الاجرا بوده و هر کس از اجرای آن استنکاف کند یا به آن توجه نکند، در مرجع قضایی ذی صلاح به مجازات درجه ۶ ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه