سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

عضو مجلس خبرگان:

حل مشکلات اقتصادی مردم با تقویت ارزش پول ملی بدست‌ می‌آید

نماینده البرز در مجلس خبرگان رهبری گفت: خواست همیشگی رهبری انقلاب از دولت‌های مختلف، ارتقاء ارزش پول ملی کشور بوده است، باید بر تقویت ارزش پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم بیشتر تلاش شود.

آیت الله کازرونی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن کازرونی، در نطق پیش از دستور یازدهمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری، گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش خود تلاش و برای خودکفایی آنان برنامه‌ریزی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه فقر، پدیده وحشتناکی است و مشکلات عدیده دیگری برای جامعه به وجود می‌آورد، افزود: در تعالیم دینی ما تأکید زیادی بر تلاش در جهت رفع فقر شده است.

رئیس هیئت امنای کمیته امداد خمینی(ره) گفت: این نهاد در طول سالیان گذشته، خدمات ارزشمندی ارائه داده و با برنامه‌ریزی در جهت توانمندسازی افراد تحت پوشش به خودکفایی آنان کمک کرده و بر اساس آمارهای رسمی، یک سوم ایجاد اشتغال کشور توسط این نهاد صورت گرفته است.

کازرونی با بیان اینکه تلاش برای ارتقاء ارزش پول ملی کشور، خواست همیشگی رهبری انقلاب از دولت‌های مختلف بوده است، بر ضرورت تقویت ارزشی پول ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی مردم تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه