سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن

بیشترین بودجه ۱۴۰۲ را وزارت کار و آموزش و پرورش می‌گیرند

به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ بیشترین بودجه نخست برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بعد آن برای وزرات آموزش و پرورش است.

نشست خبری رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری موج، رحیم زارع در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: این جلسه با حضور مرتضوی وزیر کار و عین اللهی وزیر بهداشت برای بررسی موضوع صندوق های اجتماعی و حوزه های حمایتی و بهزیستی تشکیل شد که نمایندگان درباره بودجه در نظر گرفته شده سوالاتی داشتند؛ بیشترین بودجه برای وزارت کار و بعد آن آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به حضور اوجی وزیر نفت گفت: وزیر نفت درباره میزان فروش نفت در بودجه توضیح داد که پیش بینی فروش روزانه ۱/۴ میلیون بشکه با نرخ هر بشکه ۸۵ دلار است؛ همچنین درباره سهم نفت و فرآورده های نفتی در هدفمندی یارانه ها توضیحاتی دادند. همکاران سوالات جدی درباره تحقق این منابع داشتند و اینکه آیا این منابع پایدار است و بیش برآوردی است؟

زارع همچنین گفت که کمیسیون تلفیق هیچ مصوبه ای نداشته و موارد گفته شده همه مربوط به لایحه دولت است؛  بعد از تصویب کلیات در صحن علنی کمیسیون تلفیق وارد بررسی جزییات می شود.

وی با اشاره به جلسه دیروز کمیسیون یادآور شد که فرار مالیاتی مربوط به ۳/۵ میلیون نفر فرد حقیقی به مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان بود؛ همچنین ۱۰ درصد از منابع هدفمندی یارانه فقط برای دارو است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت که جلسه امشب کمیسیون درباره بودجه شرکت های دولتی است و فردا اعتبارات استانی و گزارش دیوان محاسبات بررسی می شود؛ سپس کمیسیون نظرات موافقان و مخالفان کلیات را استماع کرده و رای گیری می کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه