سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

وزیر کشور:

مشکلی اصولا در دانش آموزان نداشتیم عملکردشان خیلی خوب بوده است

وزیر کشور گفت: ما مشکلی اصولا در دانش آموزان نداشتیم. عملکردشان خیلی خوب بوده است و البته دانش آموزان امید و آینده یک کشور هستند و باید خوب درس بخوانند و متعهدانه و مسئولانه با همه نیازمندیهای کشورشان آشنا شوند و بتوانند بازیگران اصلی صحنه مدیریت آینده کشور باشند.

سخنرانی وزیر کشور در گردهمایی سراسری ائمه جمعه کشور

به گزارش خبرگزاری موج ، احمد وحیدی در حاشیه نشست علمی ـ تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهزیستی کشور در جمع خبرنگاران افزود: ما مشکل مهمی در اتفاقات اخیر در مدارس نداشتیم. در بعضی از مدارس اندک مشکلی بود که با تذکراتی که به اولیاء و مربیانشان و خود آنها داده شد توجه کردند و مشکلاتی هم اگر بود برطرف شد.

وی افزود: آن اندک دانش آموزانی هم که احیانا دچار یک آسیبی هستند و به هرحال دچار خلاءهای روحی و فکری هستند که بعضی از کارها را می‌کنند؛ باید با ملاطفتی که صورت می‌گیرد مشکل آنها برطرف شود.

وزیر کشور درپاسخ به این سوال که دانش‌آموزان چطور می‌توانند از کشور دفاع کنند، گفت: ما مشکلی اصولا در دانش آموزان نداشتیم. عملکردشان خیلی خوب بوده است و البته دانش آموزان امید و آینده یک کشور هستند و باید خوب درس بخوانند و متعهدانه و مسئولانه با همه نیازمندیهای کشورشان آشنا شوند و بتوانند بازیگران اصلی صحنه مدیریت آینده کشور باشند.

 احمد وحیدی همچنین در نشست علمی و تخصصی مدیران ارشد ستادی و استانی سازمان بهزیستی کشور که صبح امروز با حضور وزیر کار و رفاه اجتماعی و علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، گفت: برنامه‌ و ذات سازمان کمک رسانی به کسانی است که دچار آسیب‌هایی شدند و در موقعیتی قرار گرفتند که نیاز به امداد و حمایت دارند و این از بزرگترین نعمت هایی است که یک سازمان می‌تواند درصدد رفع نیازهای مردم برآید.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی اضافه بر اینکه یک نهاد انقلابی است به دلیل اینکه مولود انقلاب است و نشان دهنده عمق توجه انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی به پرداختن به مسایل مردمی که دچار حادثه و آسیبی شده‌اند، می‌باشد که در ذات خود یک نهاد انقلابی است، گفت: بهزیستی همچنین یک نهاد اجتماعی است که با فرآیندهای اجتماعی مختلفی در کشور سر و کار دارد و آنها را بررسی می‌کند و برای آنها چاره‌جویی می کند و با عموم یک جامعه‌ای مواجه است که درصدی از جامعه کل را تشکیل می دهند.

وزیر کشور با بیان اینکه بهزیستی یک نهاد امدادرسان و کمک رسان است و در مجموع یک نهاد با مجموعه وظایف ترکیبی است که بسیار حایز اهمیت است، تصریح کرد: اهمیت آن موقع بیشتر نشان داده می‌شود که رهبر معظم انقلاب چند جلسه گذاشتند و از مسئولین خواستند که به جد به این مهم اقدام کنند و بپردازند.

وحیدی بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی در هر جامعه‌ای وجود دارد؛ اما این آسیب‌های اجتماعی ولو اندک هم در جامعه ما که برخوردار از مکتب قوی و پویاست و آرمان‌های بلند و یک رسالت مهم جهانی دارد و این رسالت یک رسالت انسانی و اخلاق است، زیاد است.

وی تصریح کرد: اگر به آمار خودکشی در دنیا نگاه کنید به مراتب بالاتر است اما برای کشور عزیز و مقدس ما یک مورد آن هم اضافه است، چرا یک فرد باید به اینجا برسد که دست به خودکشی بزند در حالی که همه چیز در جمهوری اسلامی از حیات، پویایی و بالندگی حرف می زند. گاه فرد در یک انزوای ذهنی، روحی و اجتماعی قرار می گیرد و قادر نیست روابط خود را با محیط برقرار کند و لذا دچار افسردگی و پریشان خاطری و یک نگرانی از آینده می شود و دست به چنین اقدامی می زند. اما همین اقدام، بسیار کاهنده روح و روان انسان‌هایی است که ناظر هستند و این مسئله در جای خودش مهم می شود و باید ریشه های آن را بشناسیم و بررسی کنیم که چرا فرد دچار چنین آسیبی می‌شود.

وزیر کشور با بیان اینکه عمده آسیب‌هایی که امروز در جامعه ما است ناشی از ورود فرهنگ مهاجم و مخرب غربی است، گفت: یعنی هرجا این فرهنگ توانسته راه پیدا کند و در هر مقداری که توانسته نفوذ پیدا کند ما دچار آسیبها شده‌ایم و این نشان دهنده این است که تمدن مخرب غربی چقدر می تواند برای روح و جسم انسانها آزار دهنده باشد.

وی ادامه داد: در تحلیل مسائل این چنینی صرفا تحلیل‌های روانشناسانه اتفاق می افتد. تحلیل روانشناسی در جای خود مهم است اما گاهی باید به تحلیل‌ها و آسیب‌هایی که ناشی از مسائل اجتماعی است توجه عمیق کرد و این در جای خود حائز اهمیت است. برهم کنش های اجتماعی فراوانی که وجود دارد اگر مراقبت نشود می تواند آسیب‌های زیادی را ایجاد کند.

وحیدی با اشاره به فضای مجازی گفت: ملاحظه کنید که فضای مجازی چقدر ولنگار، بدون مدیریت و بدون نظارت چه آسیب‌های بزرگی را درست کرده است و همین جریاناتی که در مدت گذشته اتفاق افتاد، برای مردم در کف خیابان مزاحمت درست کرد اگرچه در قالب یک جنگ ترکیبی دشمن شکل گرفت و یک نمود خیابانی در حضور برخی از جریانات اغتشاشگر حرفه ای در کنار برخی از افراد احساساتی داشت؛ اما وقتی نگاه می‌کنیم می بینیم بخش قابل توجهی از آن ناشی از جریان فضای مجازی بدون مدیریت و نظارت است که مخرب ذهن و روح جوان ما است که مهندسی ذهن می‌کند و جنگ شناختی راه می اندازد و اصل آن تصرف ذهن و روح است. آنها تصرف ذهن و روح را بر تصرف زمین مقدم می‌دارند.

وزیر کشور با اشاره به بازیهای یارانه‌ای خاطرنشان کرد: شنیدید که بازیهایی در دنیا رایج شده که فرد به جایی می رسد که خودش را می‌کشد. نتیجه این ترکیب فرهنگ منحط غربی با ابزار و فناوری روز، بازی می شود که فرد به جایی می رسد که خودش را می کشد.

وی تصریح کرد: این بسیار حائز اهمیت است که ما محیط خودمان را اعم از محیطی که از بیرون بر ما وارد می‌شود محیط بین المللی و هم محیط اجتماعی خودمان را در تحلیل آسیب‌های اجتماعی بشناسیم و ریشه شناسی کنیم. این مسئله اهمیت کار عزیزان در سازمان بهزیستی را چند برابر و مضاعف می کند. یعنی اگر ملاحظه کنید که احیانا آسیب‌های اجتماعی ما رو به رشد است نشان دهنده این است که ما باید در راهبردها و راهکارها بازنگری کنیم چراکه اصل بر این است که آسیب‌های اجتماعی کنترل شود و رو به کاهش برود و ان‌شاءالله به سمت حداقلی برویم.

وحیدی خاطرنشان کرد: ما از باب اینکه سازمان اجتماعی در وزارت کشور است و مسئولیت اجتماعی در کلان به وزارت کشور واگذار شده است باید با کمک یکدیگر بتوانیم به انسجام سیاستی و راهبردهای مشترک چندجانبه و راهکارهای حساب شده گام به گام برسیم.

وزیرکشور با تاکید بر اینکه مسائل اجتماعی بسیار پیچیده است و یک نسخه کلان برای همه جا نمی‌توان داد، افزود: یکی از حسن‌های کشور ما وجود وسعت و گستردگی سرزمینی و اقوام مختلف، سنت‌ها و آداب مختلف است و اینها از محاسن کشور عزیز ماست و طبیعی است که سیاست‌هایی که می خواهیم انجام دهیم و راهکارها باید متناسب با آن طراحی شود و این بسیار حائز اهمیت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه