سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

فرمانده انتظامی کرمانشاه:

آنهایی که مانند داعش عمل کردند اجیر شده دشمنان هستند

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت:عزم پلیس برخورد قاطع و قانونی با افرادی است که داعش وار به مردم، پلیس و دیگر نیروهای مسلح حمله ور شده و به مقدسات توهین کردند.

جاویدان

به گزارش خبرگزاری موج، سردار علی اکبر جاویدان، امروز(۱۶ مهر) در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح که در ستاد انتظامی استان برگزار شد، با تبریک هفته نیروی انتظامی، اظهار کرد: سربازان ولایت در مجموعه انتظامی استان همدوش دیگر نیروهای مسلح از تمام توان خود برای امنیت آفرینی در جامعه استفاده می کنند.

وی افزود: نمونه مجاهدت های پلیس در ماموریت عظیم اربعین نمایان شد که با تمام توان به زوار اربعین خدمت رسانی کردند و به این خدمت رسانی افتخار می کنیم.

جاویدان به اغتشاشات اخیر و تلاش شبانه روزی پلیس برای ایجاد امنیت و مقابله با اشرار و اغتشاشگران اشاره کرد و گفت: عزم پلیس برخورد قاطع و قانونی با افرادی است که داعش وار به مردم، پلیس و دیگر نیروهای مسلح حمله ور شده و به مقدسات توهین کردند.

وی افزود: این افراد اجیر شده دشمنان انقلاب هستند که سالهاست کینه نظام جمهوری اسلامی ایران را به دل گرفته اند.

فرمانده انتظامی کرمانشاه با اشاره به شهادت جمعی از نیروهای پلیس و دیگر نیروهای مسلح در اغتشاشات اخیر، گفت: این شهدا حافظان واقعی نظم و امنیت جامعه بودند که در مسیر ارزشمندی جان خود را فدا کردند.

جاویدان با بیان اینکه انقلاب ما در طول این سالها حوادث زیادی را پشت سر گذاشته و از گردنه های زیادی عبور کرده، گفت: قطعا از این شرایط هم به سلامت عبور خواهیم کرد.

وی افزود: در ناآرامی های اخیر، در سایه بصیرت مردم و مجاهدت نیروهای انتظامی و نظامی و امنیتی، امنیت خیلی زودتر از آنچه که دشمنان فکر می کردند به کشور و استان بازگشت و باز هم توطئه های دشمنان نقش بر آب شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه