سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سخنگوی دولت:

خسارت اصلی حادثه متروپل از مسببان آن گرفته خواهد شد

سخنگوی دولت از مصوبه امروز دولت برای پوشش بخشی از هزینه‌های حادثه متروپل خبر داد و گفت: البته هزینه اصلی باید از مسببان آن دریافت شود.

جهرمی

به گزارش خبرگزاری موج، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک زاد روز حضرت معصومه(س) و روز دختر و تسلیت بابت حادثه ناگوار متروپل آبادان، گفت: دولت با جدیت هر گونه کوتاهی از هر مقام محلی یا فساد در هر سطح را پیگیری و با آن برخورد می کند. 

وی افزود: از آنجا که زمان زیادی از صدور مجوز متروپل نگذشته برخورد انجام می شود به ویژه شهرداری ها و شوراهای شهر باید پاسخگویی لازم را در این حوزه داشته باشند.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: ۷۰۰میلیارد ریال برای تامین بخشی از هزینه های مورد نیاز در جلسه هیات دولت تصویب شد و تاکید می کنم هزینه ها را باید مسببان حادثه پرداخت کنند که بعدا از اموال آنها گرفته می شود. 

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به مصوبه جلسه هیات دولت امروز گفت: برنامه و مصوبه ای از محل مدیریت بحران برای پوشش بخشی از این هزینه ها در نظر گرفته شده که البته خسارت را مالک باید بدهد.

در واگذاری واحدهای صنعتی اطراف تهران مشکلاتی چند دهه وجود داشته و ساماندهی نشده بودند که امکان به وجود آمدن مشکل متروپل برای کارگران این واحدها وجود داشت.

به گفته وی در کارگروه یا کمیسیونی این موضوع با حضور استاندار تهران و وزارتخانه های صمت، نیرو بحث شد و آیین نامه واحدهای صنعتی اطراف تهران به تصویب هیات وزیران رسید.

سخنگوی دولت درباره برنامه دولت در بحث مقابله با گرد و غبار، گفت: متاسفانه چند سالی است گرد و غبار  مهمان ماست.

وی افزود: کشورهایی که اصلی ترین عامل هستند پیگیری شد و وزارت خارجه هم در این باره همکاری داشت.

وی افزود: رییس سازمان محیط زیست سفری به عراق و سوریه که منشاهای اصلی ریزگردها هستند انجام داد و توافقات خوبی با وزرای این دو کشور حاصل شد و وزارتخانه های نیرو نفت جهاد هم همراه محیط زیست بودند.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شخص رییس جمهور هم مذاکره تلفنی با نخست وزیر عراق انجام داد، البته کاهش ریزگردها نیازمند همکاری کشورهای همسایه برای حل این مشکلات مشترک است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه